Küldetésük az egészség megőrzése

(Hirdetés) A Dr. Steinberger csapata küldetésének érzi, hogy az egészség értékét mind egyéni, mind közösségi szinten támogassa és szolgálja. „Az egészség megőrzése olyan fogalom, amely az egészséget elősegítő életmód, és az ezt ösztönző társadalmi, gazdasági, környezeti és személyes tényezők támogatását öleli fel." (ENSZ definíció) Az egészséget tehát, egyéni és közösségi szinten is támogathatjuk.

(Hirdetés) A Dr. Steinberger csapata küldetésének érzi, hogy az egészség értékét mind egyéni, mind közösségi szinten támogassa és szolgálja. „Az egészség megőrzése olyan fogalom, amely az egészséget elősegítő életmód, és az ezt ösztönző társadalmi, gazdasági, környezeti és személyes tényezők támogatását öleli fel.” (ENSZ definíció) Az egészséget tehát, egyéni és közösségi szinten is támogathatjuk.

A táplálkozás, a mozgás, a lelki egyensúly mind szerves részei az egészséges életmódnak, és fontos szerepet játszanak abban, hogy jól legyünk. Jól legyünk önmagunkkal és a környezetünkkel is. Felbecsülhetetlen jelentősége van az egészség megőrzésében a kiegyensúlyozott, változatos táplálkozásnak, melynek jelentős részét a zöldségek és gyümölcsök képezik. A Dr. Steinberger termékek alapanyagát friss gyümölcsök és zöldségek alkotják, melyekből préseléses technológiával készülnek a levek, melyek remekül beilleszthetőek az egészséges és változatos mindennapi táplálkozásba.

Ezt olvastad már?

Minden megosztás számít!
FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail

Vélemény, hozzászólás?