LED T.H.E.S BODY SYSTEM & SLIM DRONE technológia

(Hirdetés) A SKEYNDOR legújabb, világújdonságot jelentő fejlesztése két pilléren nyugszik: slim drone technológiát alkalmazó photoaktív hatóanyagok, melyek hatását új szintre emeli a vörös LED fényt, thermostimulációt és izomstimulációt ötvöző készülék. Hatása már az első kezelés után látható és érezhető.

Hogyan hat a kezelés?

A vörös LED fény önmagában intenzív regeneráló hatású a bőrre, de ezt a photorejuvenáló hatást megsokszorozza (3-10 szeres) a természetes oligoszacharidokat tartalmazó hatóanyag.  A vörös LED fény 1-6 mm mélyen képes behatolni a bőrbe, sugártartománya 620-625 nm, legfőbb hatása a sejtregeneráció.

Thermostimuláció

A hő hatására felgyorsul a sejtanyagcsere, a zsírbontás és a keringés. A hő ellazító hatása segít, hogy a vendég jobban tolerálja az izonstimulációt és a bőr átjárhatósága/felszívó képessége is fokozódik.

Izomstimuláció

A simaizmokban növeli a vérkeringést és az izomszövet rugalmasságát, a harántcsíkolt izmokat erősíti (az összehúzódás és ellazulás intenzitása nő) ). A vegetatív idegrendszerre gyakorolt hatásaként fokozódik a zsírbontás. A készülékkel végzett kezeléshez három féle testkezelési csomag választható, vagy ezek kombinációjából alakítható ki a vendég személyre szabott programja.

  • Narancsbőr program (kompakt cellulit és tónustalan, petyhüdt bőr kezelésére) Fő hatóanyaga: LED photostimulátor, anti-cellulit drón, glaucine (hatékony zsírbontó és zsírsejtek termelődését fékező hatóanyag) 4% koffein és koffein származék, 4% carnitin
  • Zsírbontó-körtérfogat csökkentő program (ödéma csökkentés, túlsúly) Fő hatóanyagai: LED photostimulátor, anti-cellulit drón, vadgesztenye kivonat, 6% koffein és koffein származék
  • Feszesítő program (lágy cellulit, laza kötőszövet, petyhüdt bőr) Fő hatóanyagai: LED photostimulator, feszesítő drón, 10% ázsiai gázló kivonat.

Mi az a sliming drone és milyen hatóanyagokat szállít?

A kozmetikai drón technológia egy szabadalmaztatott hatóanyagbeviteli rendszer. Természetes polymer gömböcskék képesek a bőr mélyebb rétegeibe bejutni és ún. ligandumokkal sejtspecifkusan a megfelelő receptrokhoz kötődni. Ezután a gömböcskében szállított hatóanyagot a sejtbe juttatja.


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail