Fotó: Kántor Kata

Légy képben a trendekben!

Szereted a színeket, formákat, stílusok, mintákat és újdonságokat? Szeretnél trendi lenni, és szeretnéd, ha a vendégeidnek is tudnál tanácsokat adni? Akkor mindenképpen látogass el Te is Larion Oscar sminkmester és Süle Kati divat-és stílustanácsadó workshowjára! Mindent megtudhatsz, ami aktuális a divat és a smink terén.

Egy igazi kis ékszerdoboz, ahová belép az ember, amikor ellátogat Larion Oscar sminkmester és Süle Kati divat-és stílustanácsadó előadásának otthont adó otthonba. Nem tudom másképp mondani, hiszen valóban az, Süle Kati nemrég felújított lakásában, kis létszám mellett tartanak amolyan workshow-kat. A két-két és fél órás bemutatón a legújabb színeket, mintákat és technikákat is megismerhetik a vendégek, akik a végén egy kis gyakorlati smink-és öltözködési tanácsadásba is belekóstolhatnak.

De nézzük csak a szezon meghatározó színeit: Kale, Hazelnut, Pink Yarrow, Greenery, Pale Dogwood, Island Paradise, Flame, Lapis Blue, Primrose Yellow és a Niagara. Larion Oscar abba is beavatott bennünket, hogy milyen izgalmas kombinációkat lehet összeállítani ezekből a színekből. Mindenkit arra biztatott, hogy bátran használják a színeket, hiszen az idei trend ezt megköveteli tőlünk!

Süle Kati pedig szemléltette a szezon formavilágát és a szintén sokszínű lehetőségeket. A lényeg: a trendek jönnek mennek, de a legfontosabb, hogy vegyük figyelembe az egyéniségünket, életvitelünket és ehhez alakítsuk az öltözködésünket, hogy jól érezzük magunkat.

 


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail