Mádara Booster, a professzionális hatékonyság

(Hirdetés) Az intenzív levegőszennyezettség, a megnövekedett UV-sugárzás és a stresszes, egészségtelen életmód egyre nagyobb terhet ró bőrünkre, ami korai bőröregedéssel, megereszkedéssel, dehidratáltsággal reagál. Így merült fel az igény egy olyan kozmetikumra, ami pont akkor és azzal tölti fel az arcbőrt, amire éppen szüksége van. A Mádara Booster ampullák valódi gyógyírt jelentenek az idő vasfoga ellen. Ismerd meg Te is a kozmetikai bőrápolás csúcsát!

Booster: organikus és innovatív  

A 3 különböző Booster ampulla aktív hatóanyagai maximális koncentrációjukkal erőteljes töltést adnak az arcbőrnek, a nyaknak és a dekoltázsnak. Ezzel célzott hatást tudnak kifejteni a mély ráncok, a rugalmasságát vesztett bőr, a dehidratált bőrkép, a pigmentált bőrfelszín és az egyenetlen bőrtónus esetén is.

Mind a három különböző Booster, más-más bőrtípust és bőrápolási rutint céloz meg:

  • az Amino-Fill Lifting Booster az érett és legyengült bőr ampullája, a genetikai és kronológiai jelek halványításán dolgozik.
  • az Antioxidant Energiser Booster a 20-30-as korosztály ampullája, a kitágult pórusokat, az első ráncokat és a bőrszárazságot számolja fel.
  • a Hyaluronic Collagen Booster a dehidratált bőr megmentője. 2020-ra teljes átalakításon esik át, aktív hatóanyagait úgy változtatják meg, hogy még intenzívebb hidratáló erőt tudjanak kifejteni.

Ez a három ampulla minden bőrtípus számára kínál megoldást, könnyű és pontos kiszerelése lehetővé teszi a professzionális kozmetikai és otthoni felhasználást is.

Mélyrétegű ápolás aktív hatóanyagok koncentrációjával  

A bőr korai öregedését és a bőrkép romlását a 21. századi terhelésben már nem lehet megelőzni klasszikus bőrtisztító arckezelésekkel és otthoni bőrápolással. Az érzékeny bőrt ostorozó külső hatásokat aktív, organikus hatóanyagokkal tudjuk semlegesíteni, amit speciális masszázs technikával juttathatunk a bőr legmélyebb rétegeibe.

A Mádara Booster ampullákra alapozott professzionális arckezélesek:

  • visszaállítják a bőr optimális hidratáltsági szintjét,
  • csökkentik a már látható tökéletlenségeket a bőrfelszínén,
  • megszüntetik a fáradtság és a stressz okozta jeleket,
  • visszaadják az arc kontúrvonalát,
  • általánosan javítják a bőr megjelenését.

A kezelést kizárólag professzionális Mádara kozmetikusok végezhetik, csak részünkre áll rendelkezésre a részletes kezelési protokoll.

Ismerd meg a Beauty Fórumon!
A Mádara Booster ampullákkal is találkozhatsz október 25-26-án, a Lurdy házban megrendezett Beauty Fórumon. A Natural Skin team 15 négyzetméteren mutatja be a teljes Mádara portfóliót, bemutató kezelésekkel és kedvezményes vásárlási lehetőséggel.

Ha kipróbálnád, milyen egy professzionális Mádara kezelés,
egyeztess velünk időpontot itt >>> 

⇓ Te regisztráltál már? ⇓


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail