Méregtelenítés, zsírbontás, karcsúsítás és feszesités egyben? Igen!

A SNELLICENTO egy alakformáló és méregtelenítő testkezelés, a Holt-tenger tiszta és természetes hatóanyagaival. A SNELLICENTO lehetővé teszi a test kerületének  20-100 cm-rel való csökkentését innovatív, gyors, nem invazív és fájdalommentes módon (x)

A kezelés hatékonyságát, a Snelli gél és a természetes hatóanyagok garantálják, amelyek képesek a szövetközi folyadékok kidrénezésére. A kezelt vendég testét fáslikkal tekerjük körbe, melyek 100%-ban természetes jordán tengeri kivonatos, vizes lipofil oldattal vannak átitatva. A speciálisan finom fáslikat egy modern szerkezet, a THERMOIONOS belsejébe, egy aktív nanomolekulákkal telített oldatba merítik.

A Holt-tenger vize tízszer sósabb, mint a többi tengervíz, és több mint 25 féle értékes ásványt és nyomelemet tartalmaz. A bromid-, kalcium- vas-, jód- és kéntartalmon felül a magas magnézium- és káliumtartalom hat jótékonyan a bőr állapotára.A tisztító és méregtelenítő hatáson túl, növelik a sejtek oxigén-ellátását – és elősegítik a salakanyagok, méreganyagok eltávolítását – feltöltve a bőr ásványi anyag-tartalmát.A kezelés hatására csökkennek a bőr esztétikai hibái, mint a cellulit, rugalmasabb lesz a bőr, enyhül az izomfájdalom, megszűnik a fáradtság,felpezsdül a keringés: a bőr újra egészséges, szép, élettel telivé válik.

www.hanimapure.hu

(x)


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail