Fotó: Freepik.com

Minden, amire a bőrnek szüksége van nyáron!

Te is szeretnéd megtudni, hogyan kell megfelelően hidratálni a bőrt nyáron? Vagy esetleg biostimuláló hatású fénykezeléssel dolgoznál? Akkor gyere, és hallgasd meg Juhász Klári, Tábori Erika és Papp Mónika előadását, hogy te is a legtöbbet hozhasd ki kozmetikádban a nyári szezonból! Július 27-én, a Digital Beauty Day(s) Nyári teendők a kozmetikában II. címmel várunk online oktatásunkon!

A konferencián Zoom program segítségével bárhonnan (okostelefon, laptop segítségével) részt vehetsz. Az előadások az eseményt követő egy hétben (a megosztást követően) zárt link birtokában a résztvevők számára később is megtekinthetők.
Ezek az alkalmak lehetőséget nyújtanak arra, hogy a résztvevők műhelymunka-szerűen, bensőséges hangulatban osszák meg a gondolataikat egymással. Előadóink Magyarország vezető szakemberei, akik tudásuk legjavát hozzák el nektek.

10. 05 perctől Papp Mónika, a Vagheggi Hungary és a The Academy szakmai vezetőjének “A fényvédelmen túl. Mire készülj a szalonban a nyári időszakban?” című előadásán arról is szó lesz, hogy hogyan és mire hívjuk fel a vendég figyelmét a napi bőrápolási rutinjával kapcsolatban és mi az amit ilyenkor a vendégek szívesen kipróbálnak? Milyen kezelésekre érdemes a fókuszt irányítani? Hogyan hozd ki a legtöbbet a nyári szezonból is?

 

 

10.45 perctől Juhász Klári, biológia-kémia tanár, kozmetikusmester a bőrhidratáció “szintjeiről”, a bőr víztartalmának diagnosztizálásáról, és a hidratálásról beszél majd. A bőrfelszíni hidrofil lipid, a hámréteg, irharéteg és bőralja, izomszövet víztartalma, vízmegkötő anyagai. A víztartalom csökkenésének diagnosztizálása. Hidratáló anyagok a kozmetikumokban. Mit tanácsoljunk a vendégnek a nyári bőrápolással kapcsolatban?

 

 

 

11.30 perctől a biostimuláló hatású fénykezelés került majd szóba, amely nyáron is sokoldalúan használható. Tábori Erika, kozmetikusmester, diplomás szakoktató, aromaterapeuta (Vanilla Day Spa) azt is elárulja, hogy milyen kozmetikai kezelésekkel kombinálható a lágylézer-terápia? Miért nem okoz fénykárosodást a bőrön a lágylézer fénye?

 

 

A Digital Beauty Day(s) következő eseményei:

2020. szeptember 7. hétfő 10-13h
Permanent make-up nap

2020. október 8. hétfő 10-13h
Pillázz velünk!

2020. november 16. hétfő 10-13h
Anti-aging kezdőknek és haladóknak

2020. december 7. hétfő 10-13h
Sminkelj az ünnepekre!

Információkért figyeld Facebook eseményünket vagy a www.beauty-day.hu weboldalt.

Jegyárak:
Egy alkalom: 2490Ft
Kettőt fizetsz, hármat kapsz! Bérlet ára: 4980Ft

Jegyet vásárolok

Sok szeretettel várunk mindenkit, szakmabelit, kozmetikustanulókat és a szakma iránt érdeklődőket egyaránt.

A szervező a változtatás jogát fenntartja.


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail