Minőségi fényvédők a bőr egészségéért

(Hirdetés) Napozáskor gyakran találkozunk a fényvédő kozmetikumok címkéjén található fényvédő faktorral (SPF) és alkalmanként a termék vízállóságát illető állítással. A fogyasztó gyakran teszi fel a kérdést: Mit jelentenek ezek a jelölések, és az adatokat megfelelő vizsgálatok garantálják? A SynCare minőségi fényvédőivel megóvhatjuk bőrünk egészségét. 

A fényvédő termékek a kozmetikai termékek speciális kategóriáját képezik. A legtöbb kozmetikummal ellentétben bizonyítaniuk kell az UV sugárzás ellen kifejtett hatásukat. Az UV sugárzás felfogásának és elnyelésének mértékét az SPF – Sun Protection Factor fejezi ki. SPF az UV sugárzás ellen nyújtott védelem fokát jelenti a készítmény (pl. napvédő krém) 2 mg/cm² rétegű felvitele után. Egy átlagos méretű embernél ez 32 gramm felvitt készítményt jelent, ha az egész testét szeretné védeni.

A megfelelő napfényvédő termék kiválasztása: az időt, melyet napozással szeretnénk tölteni, elosztjuk azzal az idővel, amely alatt fényvédő készítmény nélküli napozáskor a bőrünk még nem vörösödik ki. Ez az arány adja meg a napfényvédő készítmény megfelelő SPF-át. 

A SynCare fényvédő termékei minden szempontból megfelelően védik a bőrt

Zinci Sun 50+

  • Nagyon erős vízálló termék, cink részecskékkel, SPF 50+ az érzékeny bőr védelmére
  • Gyermekek részére is ajánlott.
  • Ajánlott tengeri tartózkodásnál, továbbá  a bőr védelmére pigmentfoltok fehérítésénél White Action (kód 110) termékkel, AHA peelinges és dermarolleres mezoteriás kezelések után

Sun Protect Spray SPF 30

  • Könnyen felvihető a bőrre
  • Magas SPF és magas UVA védelem
  • Ajánlott használata: 5 perccel napozás előtt permetezze egyenletesen a bőrre, majd kenje szét a testen. Minden fürdés után vigyen fel egy újabb  réteget

Sun Protect Spray SPF 20

  •  Nagyon hatékony tiszta fizikai napvédő filter
  • Minden terméknél látható UVA és UV faktor. Az egyetlen szűrőösszetevő egy mikronizált szervetlen titán-dioxid
  • Ajánlott használata: 5 perccel napozás előtt vigye fel egyenletesen az egész testre. Ne feledkezzen meg a fülcimpáról, szemhéjakról. 2-3 perc elteltével a fürdés után vigyen fel egy újabb réteget a bőrre. 

Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail