Misztikus illatok a Cherry Gardenben

(Hirdetés) Parfümök, amelyek elvarázsolnak, parfümök, amelyeknek misztikus történetük van. Ezek az Accendis ház illatai a Cherry Gardenben.

Az „Accendis” szó latin eredetű, melynek jelentése: fénnyel áraszt el illetve, hogy Te kihozod valamiből az aromákat az ízeket. Az olasz Accendis ház megalapítója: Emy Caseroni. Emy nagyon szereti a művészetet, olyannyira, hogy már gyerekkorában is a művészet történet volt a kedvenc tantárgya. Sok évig dolgozott más cégeknek, így például: Pierre Cardinnak is. Emynek mindig az volt a vágya, hogy valamit alkosson. Úgy gondolta, hogy az alkotásban a legfontosabb az alapgondolat és az az üzenet, amit átadunk a közönségnek.

A Mestere mindig azt mondta, hogy amikor parfümöt adunk el, akkor nem az illatot adjuk el hanem egy mesebeli álmot illetve egy érzést kell hogy értékesítsünk. Amikor az Accendis ház ötletet felvillant, úgy vélte, nagyon fontos üzenet lehet, hogy az életünket megvilágosítsuk, fénnyel árasszuk el. Ezt szerette volna kifejezni a parfümökben. Utazásaink során rengeteg „különböző” vagy éppenséggel „más és más” fényekkel találkozunk, de mindegyik fény nagyon fontos az életünkben.

A fekete-fehér csomagolás az élet kettősségét szimbolizálja. A fény a pozitív érzelmeket és egyfajta pezsgő pillanatokat hordoz magával. Ez az egyik legfontosabb az életünkben, a pozitív felfogás. Az Accendis ház jelenleg hét illattal ékeskedik a Cherry Garden polcain. A Luna Dulcius, Fiorialux, Lucepura, Lucevera, 0.1, 0.2 és az Aclus.

Az Accendis ház két kiemelt illata: Luna Dulcius és Fiorialux

Luna Dulcius: jelentése Édes Hold.

Története: Egy hercegnőről szól, aki a Holdról érkezett a földre és egy házaspár fogadta örökbe. Évek teltek el és nagy szeretetben  éltek, amikor a hercegnő úgy döntött visszatér a holdra a népéhez. Búcsúképpen egy parfümöt küldött a párnak, hogy így emlékezzenek egymásra.

“ Mindent köszönök nektek, szeretlek titeket.”

Az illatban nem csak a Hold fénye tükröződik, hanem erős érzelmek és nagyon sok szeretet is. A parfümben a Tonkabab és a Kókusz édes, mámorító keveréke  dominál a vaníliával, melyet selymes virágok illatával tompítottak, ezzel egy nagyon jól kiegyensúlyozott illatot alkotva.

Fioiralux: a név jelentése a “ Virág fénye “.

Részben latin eredetű elnevezés, részben a ház tulajdonosa, Emy Caseroni fantáziájának szüleménye.

– “ Egy speciális , virágos kompozíciót szerettem volna létrehozni, melyben a gyümölcsös illatjegyek is helyet kapnak. A főszereplő az Osmanthus virág, mely “ Illatfát “ jelent. Ez egy nagyon különleges virág, ami évente egyszer virágzik. Kínában és Japánban őshonos, nagyon értékes, illata finom és karakteres.

Története egy hercegnőről szól aki virággá változott, hogy népét boldoggá tegye. Ezért hívják az Osmanthust a “ Boldogság “ virágànak, mely a zamatos Sárgabarackkal dominál ebben az illatban.


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail