Neicha ragasztók a Lashes by Love Shop-tól

A Lashes by Love Shop Hungary közel 5 éve van már jelen az online piacon. A céget Balogh Gabriella alapította, akiben profi szempilla stylistként fogalmazódott meg a gondolat, hogy létrehoz egy olyan hiánypótló webshopot, melyben csak és kizárólag olyan prémium termékek kapnak helyet, melyek nélkülözhetetlenek egy szakember mindennapjaiból (x)

A webáruház termékpalettája így legfőképp a külföldön is elismert márka, azaz a Neicha termékeiből, valamint sajátmárkás szempillákból áll össze. A Neicha brand filozófiája a nők természetes szépségének hangsúlyozása, melyet a gyönyörű szempillák által kiemelt csillogó tekintet biztosít.

A szempillaépítés folyamatának egyik legfontosabb eleme a ragasztó, hiszen ez határozza meg többek között az elkészült munka mennyire lesz tartós. A Neicha ragasztók között a középhaladó és haladó szempilla stylistok is megtalálják a számukra tökéletes választást, melyet tudásszintjükhöz igazodó jellemzőivel egyszerű felhasználást és szuper tartósságot biztosít.

A Neicha Black Roman és a Neicha Black Elite ragasztót ajánljuk elsősorban azoknak, akik már gyakorlott szakemberek, viszont nem profik. Míg a Black Roman ragasztó száradási ideje 2-3 mp, addig a Black Elite ragasztóé 1 mp. Így azoknak, akik megfontoltabban mozognak egyelőre a Volume szempillaépítés világában azoknak inkább a Black Roman ragasztót ajánljuk. Az ideális páratartalom mindkét ragasztó esetében 45-80%. Mindkét ragasztó folyékony állagú, azonban  a Black Elite némileg rugalmasabb és tartósabb is, hiszen akár 5 hét fennmaradást biztosít.

A profi szempilla stylistok körében egyik legnépszerűbb ragasztó a Neicha Black Elite Plus, mely említett társainál is gyorsabb 0,5  másodperces száradásidőt és alacsonyabb páratartalmat igényel. Könnyű, folyékony szerkezete és szuper gyors száradási ideje által tökéletes választás 3D-9D szempillák építéséhez is. Mélyfekete színe és a 7 hetes tartósság, amit biztosít használatával tette top termékké a piacon.

A minőségre törekvő szempilla stylistoknak ajánljuk a Neicha ragasztókat, melyek megvásárolhatok kényelmesen online shop-unkban!

(x)


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail