Nyírfalé – természetes és hatékony fegyver a ráncok ellen

(Hirdetés) Ma már többet kell nyújtani egyszerű anti-aging kezeléseknél, hiszen a cél nem a ránctalanítás, hanem a ráncok kialakulásának megelőzése, méghozzá teljes mértékben természetesen. Ehhez nyújtanak segítséget a Mádara natúr és organikus kozmetikumok, amelyek szinte etetik a bőrt aktív hatóanyagokkal, ásványi anyagokkal és vitaminokkal.

A Baltikum kincsei  

A Mádara és a természet kapcsolata elszakíthatatlan. Alkotói szerint a növények és az emberi bőr a legapróbb sejtek szintjén hasonlítanak, ezért kiválóan tudnak egymással kommunikálni.
A zord időjárás miatt a Mádara kutatói különleges növényzetből gazdálkodhatnak. A rövid nyarak okán a Balti régióból származó növények minden energiájukkal a virágzási időszakra fókuszálnak, ezért hatóanyagaikat sokkal magasabb koncentrációban tartalmazzák.
Ennek köszönhetően intenzívebben hatnak a bőrre, sokkal hatékonyabban épülnek be vitaminjai és ásványi anyagai, és valóban megoldást tudnak nyújtani a bőrproblémákra.

TIME MIRACLE – ragyogó bőr nem csak 20 évesen  

A Mádara 40+-os termékcsaládja a TIME MIRACLE vonal. Két fő összetevője a 100%-os tisztaságú, frissen szüretelt nyírfalé és a sejtmegújító bio-komplex, ami 7 kivételesen hatásos gyógynövény erejét ötvözi. A nyírfalé hatékonyságát klinikai tesztek igazolják, késlelteti a bőr öregedését, regenerálja a sejteket és ösztönzi a hámsejtek növekedését is.

A sejtmegújító bio-komplex minden egyes hatóanyaga dolgozik a bőr fiatalságáért:

  • a galaj igazi sejtvédelmező, megakadályozza, hogy a káros szabadgyökök öregítsék a bőrt,
  • a fekete áfonya javítja a hajszálerek állapotát, tehát vitalizál,
  • a palástfű segíti a sebek gyógyulását,
  • a vörös lóhere fokozza a kollagéntermelést, ezzel nagy fegyver a ráncok ellen,
  • a homoktövis C-vitamintartalmával véd a környezeti hatások ellen,
  • a vadgesztenye kiváló feszesítő, így a már kialakult vonalakon dolgozik,
  • a mezei zsurló fantasztikus szelén-és szilíciumforrás, ezzel rugalmassá teszi a kötőszöveteket.

Jól látszik tehát, hogy a Mádara TIME MIRACLE vonal nem csupán egy anti-aging kozmetikumcsalád. Egy komplex rendszer, ami dolgozik a bőr fiatalságáért és a rugalmas állapot hosszantartó fenntartásáért. Szinte a teljes arcápolási rutinra kínál megoldást, nappali és éjszakai hidratálásra, aktiválásra, szemkörnyék ápolásra, sőt, még speciális arcfeszesítésre is.

A Mádara TIME MIRACLE kollekció kiválóan illeszkedik a luxus és organikus arckezelések protokolljába, valamint az otthoni bőrápolásba.


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail