Öregedés ellen sokkold az arcbőrt!

A spanyol luxusmárka, a NATURA BISSÉ egyik különlegessége, hogy rendkívül nagy hangsúlyt fektet a kutatásra, a fejlesztésre és az innovációra, egy új termék kifejlesztésén akár egy teljes évet is dolgozik, ezzel nyújtva a vendégeinek a legmagasabb színvonalat. Aminosavakkal már több, mint 30 éve dolgozik (x)

A NATURA BISSÉ úttörő volt a fehérjék nem romboló savas hidrolízisének (HVA rendszer) alkalmazásával a kozmetika világában. Ez a technika úgy enged hozzájutni szabad formában a fehérjék legalapvetőbb építőelemeihez, hogy valójában megőrzi az aminosavak tulajdonságait. A NATURA BISSÉ az első termékeit is a szabad aminosav technológiára alapozta. A bőr legfontosabb fehérjéit, a kollagént, az elasztint és a keratint felépítő aminosavak természetes, szabad formában való felhasználása egy fontos mérföldkő volt a kozmetikai iparban. A szabad formában lévő aminosavak hatékonyan jutnak be a bőrbe, ahol hatékonyan kerülnek felhasználásra.

A NATURA BISSÉ3D CollagenShock arckezelés egy rendkívül hatékony regeneráló kezelés, amely háromféle kollagénre épül. A 3D Kollagén Mátrix három típusú, különböző molekulatömegű (makro, közepes, mikro), tengeri eredetű kollagén szinergista kombinációja, amely a bőr különböző rétegeiben képes kifejteni a hatását. A 3D CollagenShock kezelés során használt EssentialShockIntense Line termékek olyan aminosav kombinációt tartalmaznak, melyek egyaránt hatnak a felszíni- és a mélyebb rétegekben található ráncokra, valamint a laza kötőszövetekre is. Az EssentialShockIntense Line egy újgenerációs kozmetikum család, ami öregedés elleni, intenzív sokk kezelésként hat az érett bőrre, és hozzájárul a többszintű bőrregenerációhoz.

A bennük található 11 fajta aminosavat tartalmazó koktél hosszantartó intenzív hidratálást eredményez, erős öregedésgátló hatású, és láthatóan javítja a bőr szerkezetét. A szabad formájú kollagén az intenzív ránctalanításért, az elasztin aminosav a bőr rugalmasságáért felel. A nőszirom izoflavonok sejtszinten hatnak a hormonháztartás által okozta problémákra. A bennük található fitoösztrogének az emberi ösztrogénnel mutatott hasonlóságuknak köszönhetően segítenek az érett bőr hormonhiányát pótolni, és megküzdeni a bőr megereszkedésével.
Ha szeretnél többet tudni az EssentialShockIntense Line termékekről, és a 3D CollagenShock kezelésről, és szeretnéd Te is a legmagasabb minőségű kezeléssel és a leghatékonyabb termékekkel elkényeztetni a vendégeidet, akkor gyere el a havonta megrendezésre kerülő limitált részvételszámú workshopunk egyikére.

BEVEZETŐ SZEMINÁRIUM IDŐPONTOK:

2017.06.28.

2017.07.12.

2017.07.26.

További információért KATTINTS!

Videós bemutatóért KATTINTS! 

AilaBeauty Kft
A Natura Bissé magyarországi kizárólagos forgalmazója
1054 Budapest, Aulich u. 5.
Tel.:+36 70 358 7402
www.ragyogobor.hu
info@ragyogobor.hu

(x)


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail