Őrizze meg egészségét a szalonban is!

Tudta Ön, hogy a beltéri levegő akár 5-ször több szennyeződést tartalmazhat, mint a kültéri levegő, miközben időnk 90%-át bent töltjük? Tisztában van azzal, hogy milyen összetevőkből állnak azok a készítmények, amelyeket nap, mint nap használ és amelyekből különböző - sokszor az egészségre ártalmas - vegyi anyagok kerülnek folyamatosan a levegőbe? (x)

Előfordul, hogy vendége betegen érkezik egy szolgáltatás igénybevételére, tüsszög, köhög, ezzel veszélyeztetve az Ön egészségét is? Van olyan vendége, vagy kollégája, akinek légúti allergiás panaszai vannak? Kihívást jelent megoldást találni arra, hogy több vendégre tegyen szert, illetve hogy a jelenlegieket megtartsa?

A kozmetikusok, fodrászok, műkörmösök nagyon szép szakmát választottak maguknak, azonban fontos tudatosan gondoskodniuk az egészségük megfelelő védelméről, ha hosszan, örömmel, munkahelyi ártalmak nélkül szeretnék űzni hivatásukat. Mindenki önmagáért felelős, mások ezt nem teszik meg Ön helyett!

Az egészséges munkakörnyezet kialakításához nélkülözhetetlen a megfelelő minőségű levegő biztosítása. De melyek a beltéri levegőminőség meghatározói?

·         Allergének (pollen, parlagfű, poratkák, penészspórák)

·         Illékony szerves vegyületek (levegőbe került vegyszerek, ragasztók, festékek, tisztítószerek, illóolajok, illatanyagok, oldószerek)

·         Vírusok, baktériumok, egyéb kórokozók (pl. influenza)

·         Kellemetlen szagok (izzadtság, égéstermékek, vegyszerek, mosdó szaga)

·         Egyéb szennyeződések (körömpor, elhalt hámsejtek, apró hajdarabok, szmog)

A tiszta levegő előnyei

A kórokozóktól, allergénektől és illékony szerves vegyületektől mentes, tiszta levegő csökkenti a megbetegedések, illetve az allergiás reakciók esélyét. A szennyeződésektől és kellemetlen szagoktól megtisztított levegő gondoskodást és törődést tükröz a vendégek, illetve a kollégák felé is, ezáltal növekszik vendégei és munkatársai lojalitása. A jobb beltéri levegőminőség fejleszti a mentális képességeket, javul a koncentráció és az emlékezőtehetség. Összességében tehát javul az Ön eredményessége.

A megoldás

A megfelelő légtisztító berendezés használatával egészséges, tiszta levegőt tud biztosítani szalonjában. Az AeraMax Professional légtisztítók négy lépésben tisztítják a levegőt. Az előszűrő eltávolítja a nagyobb részecskéket és szennyeződéseket. A szénszűrő megköti a szagokat és az illékony szerves vegyületeket. A True HEPA szűrő eltávolítja a levegőben található szennyeződések 99,97%-át (0,3 mikron esetén), így hatékonyan lép fel a vírusokkal, baktériumokkal és allergénekkel szemben. A PlasmaTrue™ bipoláris ionizáló elektromosan feltölti a levegőben található részecskéket a hatékony szűrés érdekében.

Az AeraMax Professional légtisztítók intelligens hang-, szag- és mozgásérzékelői felmérik a helyiség állapotát és automatikusan szabályozzák a gép működését a teljesítmény optimalizálása, illetve az energiahatékonyság érdekében. Választható normál, illetve csendes üzemmód, így Ön a környezetéhez leginkább igazodó működési módot használhatja. Készülékeink elérhetők falra szerelhető kivitelben, így nem foglalnak helyet, illetve hordozható változatban, amely rugalmasságot kölcsönöz.

Biztosítson saját maga, kollégái, illetve vendégei számára tiszta, friss levegőt, cserébe jobb egészséget, elkötelezettebb munkatársakat és lojálisabb vendéket kap. Hogy hangzik?

 

Fellowes Hungary Kft.
1134 Budapest, Róbert Károly krt. 82-84.
www.aeramaxpro.com/hu
www.fellowes.hu
info@fellowes.hu
T: +36 1 5500 177


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail