Pigmentfolt-halványító kúra a Harangvölgyi Institute-tól!

Az október-november a lehető legtökéletesebb időszak a pigmentfoltok halványítására. Ezekben a hónapokban még nincs túl hideg – és a nyár is elmúlt már: túl meleg sincs, és az UV-sugárzás is enyhébb.

A kúra fő irányelvei – avagy a probléma több oldalról való megközelítése:

·         a melanocitákban keletkezett energiazavar megszüntetése biorezonancia segítségével

·         enzimgátlás természetes anyagokkal

·         a nyirokkeringés fokozása

·         hidratáció

·         a nem megfelelő összetételű hám kíméletes eltávolítása

·         a bőrfesték egyenetlen felhalmozódásának megszüntetése

·         a festékképzés biokémiai folyamatának csökkentése, lassítása

 

Ha valós és tartós eredményt szeretnénk elérni a pigmentfoltok kezelésében, akkor kizárólag kúráról beszélhetünk. Ahhoz, hogy a kúra sikeres legyen, elengedhetetlen a vendég türelme és együttműködése – a kezeléssorozat elején felkészítjük arra, hogy a foltok eltüntetése igen nagy kihívást jelent.

Miután felmértük a hiperpigmentáció kialakulásának okait, rálátásunk lesz a vendég bőrére, és döntést hozunk, hogy melyik metódust válasszuk a kezeléshez.

Tapasztalataink szerint a pigmentfoltok sokszor még egy eredményes kezelés után is visszatérhetnek, ezért fontos energia szinten kezelni a problémát. A Harangvölgyi koncepciója a hiperpigmentáció kezelésében az, hogy a kúrával a kialakulás energiai zavarait célozzuk meg, és többfajta kezelést kombinálunk. A hám megújítására manapság rengeteg módszer áll egy kozmetikus rendelkezésére. Mi egy új irányvonalat ajánlunk, ami kíméletes, biztonságos, kellemes és nem mellesleg rendkívül eredményes.
Meggyőződésünk szerint, ha a festékképződési folyamatban energiazavar áll be, akkor ez a diszharmonikus mintázat az új sejtekben is megjelenik majd.

A HV Magiqskin biorezonanciás gépünkkel megszüntetjük a melanocitákban keletkezett energiazavart, a rendezett vízstruktúra pedig megalapozza a normális, harmonikus működésüket. Újabb energia egyensúly kialakulását teszi lehetővé.

Fontos szerepe van a kezelések során használt mozdulatsoroknak is, melyek fokozzák a nyirokkeringést, ezáltal javítják a bőr anyagcseréjét.Ezt egészíti ki a hidro- vagy mikrodermabrázió, esetleg egy enyhe peeling, amivel az elhalt hámsejtek leválását gyorsítjuk. A  gyömbér és a C-vitamin természetes erejével befolyásolni tudjuk a melanin szintézis megindulása előtti eseményeket. Célunk, hogy meggátoljuk a melanin szintézist, lassítsuk a  melanoszóma  transzportját.

A kezelések kombinációja rendkívül látványos és tartós eredményeket generál. Javasoljuk két -három hét alatt lejárni a következő kezeléseket.

A Kúra felépítése:

HV Pure Skin + C-vitamin esszencia

HV Basic + mikrodermabrazió ( kiváltható)      + C-vitamin esszencia

HV Basic + C-vitamin esszencia

HV Expert + C-vitamin esszencia

HV Basic + mikrodermabrazió ( kiváltható) + C-vitamin esszencia

HV Basic + C-vitamin esszencia

Kúra javasolt ára a vendégeknek: 84.900 Ft

 

A Hv pigmentfolt-halványító kúra eredményei két hét alatt:

   

Jelentkezzen HV partnernek, és vegyen részt díjmentes oktatásunkon, melyet november 7-én tartunk!

Elérhetőségeink:

András Hevesi
General Manager
Tel.: +36 70 269-2504
E-mail: andras@harangvolgyi.hu
web: www.harangvolgyi.com


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail