POPO-TUNING – a nyár igazi szenzációja!

A HIGH CARE® COSMETICS új kezelése a 2017-es év igazi kozmetikai csemegéjének számít majd a testkezelési szezonban (x)

Nagyon sok kutatás foglalkozik azzal, hogy mi nők, melyik testrészünkkel vagyunk elégedettek, vagy elégedetlenek. A fenék- probléma az egyik ilyen fontos kérdés. Egy új tanulmány kimutatta, hogy a német, svájci, osztrák nők 28 %-a elégedetlen a fenekével. Más országokban az eredmény még magasabb. Amerikában, pl. 2015-ben a fenék megemelése céljából végzett műtétek száma 86 %-kal megemelkedett, – ebben élen járnak a sztárok.

A múltban, aki szép bikini-feneket, vagy a farmerben formás popót szeretett volna, akkor drága műtétek során szilikon beültetéshez kellet folyamodnia. Ez most megváltozik!

A High Care®Cosmetics cég kifejlesztett egy ígéretes non-invazív kozmetikai eljárást, amely szike és szilikon nélkül nyújt látványos eredményeket. Az új  SPM Bottom módszer  egyediségét egy olyan készülék szavatolja, amely ritmikusan előállított vákuumhullámokkal éri el a hatást, így a hőn áhított gömbölyű, szép, vonzó fenék most sok nő számára elérhetővé válik. A szabadalmaztatott lifting hatás elérése érdekében egy speciális fenék applikátort alkalmazunk, amelyet egy csővel rögzítünk az SPM készülékhez.

Előtte és utána…

A vákuum hatással van a zsírszövetre, és a mélyebben fekvő izomra, a gluteusmaximusra (a nagy farizomra). Az új fenék-kezelés fiziológiai szempontból két eljárást egyesít. Egyrészt a vér és nyirokáramlás fokozásával hatással van a kollagén szintézisre, – ennek eredményeként a fenék egész területe jelentősen feszesebbé válik. Másrészről a nagy farizomra gyakorolt vákuum befolyásolja az izomtömeg alakulását, olyan, mintha passzív body buildinget végeznénk, vagy bármely speciális hatású edzést.

A kezelés a vendég számára kellemes érzés, mely 40 percet vesz igénybe, és már az első alkalom után látható annak hatása.  A tartós eredmény elérése érdekében a szakemberek természetesen kúrát javasolnak. A vendégeket és a szakembereket is lenyűgözte ez a gyors és szemmel látható pozitív eredmény, valamint az, hogy a kúra során ez hatékonyan stabilizálható.

Az SPM POPO TUNING szabadalmaztatott módszer. Kutatására és kifejlesztésére Németországban került sor. A szükséges technológia szintén 100 % Made in Germany, mely szándékunk szerint meghódítja majd a világot.

Bővebb információért és további kezelésekért kattints ide! 

(x)


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail