Ránctalanítás operáció nélkül

Megereszkedett szemhéj? Ráncok az orcán vagy az egész arcon? Vendégeid fiatalabb dekoltázsra, feszes nyakra vágynak? Az ACCOR Cosmetik Corrector Plazma Pen a legújabb szépségipari trend, amely már a magyar kozmetikusok számára is elérhető. Ez a bőrfiatalítási és -feszesítési eljárás már meghódította Németországot és Ausztriát. Általa olyan hatásfokkal fordítható vissza az idő kereke, ami eddig nem volt lehetséges (x)

A gép plazmakisüléssel, nem invazív módon apró sebeket ejt a bőrön. Ezek körül beindul a kollagéntermelődés, a bőr feszesebbé válik. Aki ezt a kezelést választja, 8-10 évet fiatalodhat operáció nélkül. Sminktetoválások és egyéb bőregyenetlenségek is eltávolíthatóak vele.

Legyél az elsők között Magyarországon, akik megvásárolják és használják ezt a korszakalkotó gépet!

A kezelés menete

A kezelés elején érzéstelenítő krémet viszünk fel, utána fertőtlenítjük a kezelendő felületet. A tiszta, érzéstelenített, száraz felületen az ACCOR Plazma Pennel kicsi „pöttyöket” vaporizálunk, majd újra fertőtlenítjük a kezelt részeket. Végül sebgyógyító krémmel kenjük be a területet. A bőr felszínén nem hatolunk 0,2 mm-nél mélyebbre, épp ezért dolgozhatunk vele mi, kozmetikusok is.

Ha kérdésed vagy kérésed van, írj e-mailt vagy fordulj hozzánk bizalommal telefonon is! Az Accor magyarországi kapcsolattartóiként örömmel várjuk megkeresésedet!

Dr. Vass Ilona                                   Képes Anna Zsófia

Orvosigazgató                                   Kozmetikus, Smink- és Maszkmester

Bőrgyógyász-kozmetológus              Diplomás sportrekreátor és – menedzser

Budapest                                           Bécs

Telefon: 06705009208

E-mail: kazsofi@gmail.com

http://www.atos-wellness.info/

(x)


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail