Regisztrálj a HighCare új szakmai webáruházába!

A High Care 26. éve van jelen a magyarországi kozmetikai piacon a Weyergans High Care Cosmetics cég professzionális kozmetikai és medical-kozmetikai termékeivel. 2018. egy különleges év számunkra, mivel az idén több, mint 10 termékújdonsággal és egy új bőrfiatalító eljárással is bővül kínálatunk (x)

A gyors és egyszerű regisztrációt követően lehetőséged nyílik arra, hogy megismerd termékeinket.   Megtalálhatsz az oldalon minden fontos tudnivalót, ami a munkádhoz kell. Nemcsak az összetevőket láthatod, hanem a felhasználásra vonatkozó javaslatainkat is, és mint szakember nagykereskedelmi áron vásárolhatsz. Ami még nagyon fontos, az oldal telefonbarát, bár mikor nézelődhetsz, bár mikor leadhatod rendelésed.

Élj a lehetőséggel, regisztrálj az oldalon, és ha termékeink felkeltették érdeklődésed, akkor lehetőséget biztosítunk számodra arra, hogy a március 19-én – hétfőn – megrendezésre kerülő „Alapkezelések” tanfolyamunkon térítésmentesen vehess részt. A tanfolyamról bővebb információt a regisztrációdat követően küldünk.

 

(x)

Ezt olvastad már?

Minden megosztás számít!
FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail

Vélemény, hozzászólás?