Sikeres új módszer az alakformálásban: izomstimuláció és infra-hőterápia egyszerre!

(Hirdetés) Bizonyára mindkét technológia ismert már Ön előtt, de talán újdonságot jelenthet a két módszer ötvözése, amellyel a pozitív élettani hatások megtöbbszörözhetőek.

A hőterápia évezredek óta ismert eszköze a gyógyításnak, szépészetnek; többek között javítja a vérkeringést és a bőrfunkciók zavartalan működését. Ezt támogatja az elektromos izomstimuláció-technológia (röviden EMS), amely az anyagcsere fokozása mellett a szövetrendszer minden rétegét 100 százalékban eléri, jótékony hatást fejtve ki ezen a területen. Az impulzusok áthatolnak a különböző bőrrétegeken, és jelentős hatást fejtenek ki a bőr- és zsírrétegre, valamint  koncentrikus összehúzódásra késztetik az izmokat, átmozgatják, megerősítik azokat.

A két technológia együttes hatására tehát beindul a zsírbontás és méregtelenítés, amelynek köszönhetően csökken a narancsbőr, továbbá a vendég izomzata és bőre feszesebbé, tónusosabbá, egyenletesebbé válik.

Tudjon meg többet a technológiáról és próbálja ki az E-Fit Beauty&Slim készüléket, amely az izomstimuláció és hőterápia jótékony hatásait egyesíti.


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail