Simply Red alakformáló, zsírbontó spray

A High Care® Cosmetics bemutatja SIMPLY RED termékét, az otthon használatos anti cellulit készítmények új generációját, melyet a helyi zsírpárnák „lebontására”, méretük csökkentésére  fejlesztettek ki (x)

A zsírfelhalmozódás (helyi elhízás) a has, lábak, fenék területén a gyenge kötőszövet gyakori mellékhatása. A kabin kezelések mellett nagy jelentősége van annak, hogy használ-e a vendég olyan termékeket, otthonápolót, amely kiegészíti, felerősíti a kabinban végzett kezelések hatását. Ebben a körben az év nagy újdonságának számít a vörös spray – a SIMPLY RED, melyet kabin és otthoni használatra egyaránt javaslunk a depózsírok csökkentésére, helyi zsírbontásra. A lipolízis (zsírbontás) természetes körülmények között éhezés során jön létre. Ezt a folyamatot a kozmetikákban ki lehet váltani különböző eljárásokkal (elektromos árammal, ultrahanggal, stb.) Az új vörös sprayben, a Simply Redben lévő fitokomplex olyan hatást gyakorol a zsírsejtekre, amelyek megegyeznek a lipolízis hatásával és befolyásolják az extracelluláris mátrix (ECM) állapotát is. Tehát, rendelkezésünkre áll egy olyan otthonra és kabin használatra kifejlesztett innovatív termék, amely kiváló hatékonyságot mutat, és áttörést hoz a helyi zsírbontás és alakformálás terén.

Külső segítség – forradalmi technológia!

FIGYELEM! Használata terhesség alatt, valamint 16 éves kor alatt nem javasolt. Szembe, nyálkahártyára, nyílt sebre ne kerüljön!

A vörös spray tulajdonságai:

  • A helyi elhízás kezelésére, – főleg gyenge kötőszövet (cellulit) esetén.
  • Lipolízis hatás (zsírbontás), – zsíros lerakódások csökkentése a  szubkután zsírszövetben.
  • Zsírok, anyagcsere végtermékek gyors eltávolítása.
  • A bőrfelület látható kisimulása.
  • A kezelt testrész kerületének csökkenése.

Bővebben

(x)

Ezt olvastad már?

Minden megosztás számít!
FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail

Vélemény, hozzászólás?