Skinspirálódtunk az IMAGE WorldWide Launch Party-n

Egy exkluzív party keretein belül mutatta be az IMAGE legújabb, innovatív termékeit a Miamiból érkezett Jacquelyn L. Hill. Az IMAGE vezető oktatója egyebek a szakembereknek kiosztott ajándékcsomagokból mutatta meg, hogy az új, minden eddiginél hatékonyabb csodaszerek hogyan hatnak a bőrre.

Image_party2Jacquelyn, miután bemutatta az amerikai anyacég vezetőit, jótékonykodásról  és az innovációkról is beszélt pár szót. Ahogyan fogalmazott, folyamatosan skinspirálódnak az új fejlesztések kapcsán.

Az idei év újdonságai között szerepelnek új peelingek; a nagy sikerű Vital C család új taggal bővült, egy kéz-és testápolóval; új szempilla és szemöldök erősítő applikátor valamint szuper hatékony lapmaszkok is érkeznek a kínálatba. De természetesen a régi termékek is megtalálhatóak, és persze tovább “dübörög” a Yana, kollagén ital is, amelytől az amerikai sztárok is fiatalodnak.

A hazai képviselet, a Beautywood Kft. vezetői, Meryem Ömer és Rákosné Rácz Anita – csatlakozva az amerikai kezdeményezéshez – jótékony célra felajánlott 100 ezer forintot a Magyar Bohócok a Betegekért Alapítványnak, valamint minden megvásárolt Ormedic szájápoló után 1 százalékot utalnak idén a bohócdoktoroknak. A partyn is mindenkit arra biztattak, hogy aki tud, akár 1000 forinttal is támogassa az alapítványt.

Az est folyamán átadták a tavalyi év felfedezettjeinek járó ajándékokat, valamint a leghatékonyabb partnereket is díjazták. A party pénteken egy “after party-val” folytatódott, ahol a kozmetikusok testközelből is megismerhették az újdonságokat és azokat használatát.


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail