Szépségkoncepció a vendégeid megelégedésére

(Hirdetés) A COSMIX egy testreszabott szépségkoncepció, amely a terapeuta kezébe adja úgy a lehetőségét, mint a felelősségét annak, hogy megalkossa a vendég számára az éppen legmegfelelőbb kozmetikumot, amely a megfelelően megválasztott és kivitelezett kezeléssel, meghozza az elvárt eredményt, kiszolgálja a vendég aktuális kozmetikai-szükségleteit és beteljesíti a bőrével, annak megjelenésével, minőségévével és állapotával kapcsolatos vágyait.

A COSMIX, avagy a testreszabott szépség koncepció 3 pilléren nyugszik.

  • pillér: a tudományos pontossággal és ötletes találékonysággal létrehozott készítmények, kozmetikumok (bázis, alap termékek + aktív, gyógynövény hatóanyagok – ezeket mi biztosítjuk.
  • pillér: a szakmaiság, tapasztalat és a hozzáértés – ez az amit a szakembernek kell hozzátennie.
  • pillér: a precíz és helyes diagnózis felállítása és a kezelési célok pontos megfogalmazása.

A bázis formulákról…

A COSMIX termékcsalád a tiszta és gazdag bázisformulákra épül. Mindegyik bázis-készítmény követi a PANDHY’S™ irányelveket; kizárólag értékes természetes, legnagyobbrészt növényi eredetű, alapanyagokat tartalmaz. Az alkotók között minden esetben megtalálható valamilyen formában a nálunk megkerülhetetlen cukor, a készítmények tartósítása a csodálatos ezüstkolloiddal történik, és természetesen nem tartalmaznak mesterséges szín-és illatanyagot.

  • COSMIX – Masszázskrém Bázis – tökéletes kontaktanyag minden típusú arc és testmasszázshoz
  • COSMIX – Krémmaszk Bázis – A krémmaszk egyik legfőbb összetevője a fehér kaolin, amely a leggyengédebb és egyben a legsokoldalúbb az összes agyag közül
  • COSMIX – Báziskrém – Könnyű, habos, vitaminokban és értékes tápanyagokban gazdag krémalap, növényi olajak különleges kombinációjával, méhviasszal, vitaminokkal.
  • COSMIX – HidroGél Bázis – egy rendkívül egyszerű – cukorkémiai, funkciónális alkotóból álló – formula, mely gyorsan, nyom nélkül felszívódik

Az aktív hatóanyagokról…

Az aktív termékcsaládok a perui Andokban és esőerdőben, valamint a Távol-Keleten honos, nagy múltú gyógynövényekből készül, olyan gyógyító növényekből, amelyek mögött  évszázados tudás és tapasztalat áll.
Az INKA, OLEO és az ASEAN szettek aktív palettája természetes aktív vízoldékony és olajos hatóanyagokból áll.  Mindegyik hatóanyag hatását klinikai tesztek sorozata bizonyítja. Minden aktív tiszta, nagykoncentrációjú, tartósítószermentes növényi kivonat, garantáltan GMO (génmódosítás) mentes növényekből készül, kőolajszármazékok hozzáadása nélkül.

XXI. századi kozmetika a számítástechnika segítségével…

Ezzel a COSMOPROF Las Vegas közönségdíjas és Érték és Minőség Nagydíjas termékcsaláddal dolgozó kozmetikusok, szakemberek a COSMIX.GLOBAL nyújtotta lehetőségeket is élvezhetik, mellyel könnyedén el tudják kápráztatni a vendégeket.
Amikor elvesznek a kozmetikai termékek tengerében, vagy amikor nem biztosak a tudásukban, vagy csak amikor szeretnék mutatni, hogy Ők mások, több mint a nagy átlag, akkor el tudják a vendéget varázsolni a XXI. század kozmetikájába a számítástechnika segítségével.
Ez egy extra online diagnosztikai rendszer, ahol a szakemberek a bejelentkezés után egy részletes, vendégről szóló kérdőív kitöltésével egy komoly elemzést kapnak, mely termékajánlást és ajánlott kezelést, szolgáltatást is meghatároz, melyet könnyedén archiválhatnak, letölthetnek, vagy netán a vendég e-mail címére is azonnal elküldhetnek.


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail