Szeretem a chilit, a combomon is!

Sok jót olvastam és hallottam már a !QMS referencia szalonról, gondoltam hát, hogy kipróbálom milyen is náluk egy testkezelés. Mivel a lustábbak közé tartozom, gondoltam egy combfeszesítő kezelés bármikor jól jöhet, hiszen az időjárást elnézve nem kell még eltenni a kis nyári ruhákat. Ráadásul megspórolhatok egy edzést is.. Így hát kipróbáltam, és imádtam!

Pál Nikolett !QMS szakkozmetikus, anti-aging specialista már várt, és mindent elmondott az elejétől kezdve. Rendkívül szimpatikus volt, hogy nem akar átverni, megmondta, hogy egy testkezelés jó, de igazán hatékony nagyjából 5 kezelés lesz. Persze érezni fogom a bőrömön, ahogy éreztem is! Valóban feszesebb, és sokkal selymesebb lett a bőröm tőle. És bár a kezelés másfél óra, egy másodpercét sem untam.

Mondjuk a chilit a jövőben is inkább megeszem, de nem volt kellemetlen a combomon sem. 20 percig, amíg a fólia alatt izzasztotta a combomat, Niki megmasszírozta a lábamat. Hát az több szempontból is isteni ötlet! Egyrészt nagyon jólesett, másrészt egyetlen másodpercre sem jutott eszembe, hogy be vagyok bugyolálva és menekülni akarok, nem ficánkoltam, nem forgolódtam.

A bőrnyugtató alga maszk pedig olyan kellemesen hűsítette a chilitől égő bőrömet, hogy teljesen felfrissültem.

Összességében a kiszolgálás ötös, Nikinek az ötös skálán hatost adnék, mert fantasztikus háziasszony és mérhetetlenül odaadó szakember, aki láthatóan “szerelmese” a szakmájának és a QMS termékeknek. Itt jegyzem meg, hogy ő többet szagolgatta az egyébként nagyon kellemes illatú krémeket mint én, aki először találkozott vele. Jó nézni, ahogy dolgozik, és jó hallgatni, amilyen szenvedéllyel mesél a termékekről. A hatóanyagoknak is ötöst adnék, mert a combommal csodát tettek.

De ha nem pontozunk, akkor is ajánlom mindenkinek, vendégnek, szakembernek, mindenkinek. Én imádtam!

 


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail