Természetes fényvédelem

Hamarosan itt van a jó idő, időnként már kaptunk is belőle egy-egy simogató, meleg napsugarat. Ilyenkor is vigyázni kell a bőrünkre, mert a változó intenzitású és hullámhosszú napsugarak fényártalmat okozhatnak, jelentkezhet bőrpír, esetleg idővel bőr pigmentációs zavarok is az óvatlan napfürdőzés következtében. A BIOLA Biokozmetikai Kft. fényvédő termékei széles választékot nyújtanak a megfelelő és természetes bőrápoláshoz (x)

A NATURISSIMO termékcsaládból itt van a minden bőrtípusra alkalmazható Napozás utáni szoli balzsam, amely napozás vagy szoláriumozás után ajánlott. Támogatja a bőr hidratációját és rejuvenálódását. Az egyenletes és gyorsabb barnulási folyamatokat a diólevél kivonata és a bőrtápláló aminosavak segítik. A mélyrétegi ún. bőröregedési folyamatokat mérsékelheti a zöld tea és körömvirág kivonata, az E-, B3-, és B5-vitaminok. A hidratációt segítő uborka juice és az aloe levél juice a bársonyos, üde bőrérzetet támogatja.

A REISHI BŐRTÁPLÁLÓ BALZSAM minden bőrtípusra alkalmazható, hidratálja és hatékonyan támogatja bőrének nyugtatását, regenerálódását. Segíti az egyenletesebb és gyorsabb barnulási folyamatokat. Bio Ganoderma lucidum gomba  és cickafarkfű kivonatát tartalmazza, továbbá gyógynövényekből származó bioaktív hatóanyagokat, valamint a barnulási folyamatot támogató aminosavakat és dió kivonatot tartalmaz. A mélyrétegi un. bőröregedési folyamatok mérsékléséhez hozzájáruló zöld tea és körömvirág kivonata, az oliva kivonat és az aloe gél bársonyos, üde bőrérzetet biztosít. Minden bőrtípusra alkalmazható. Nem utolsó sorban, ha meg kívánjuk előzni a pigmentációs zavarokat, akkor a komplex nappali bőrápolást biztosító, dermatológiailag tesztelt, ( SPF12 )fényvédelmet biztosító Zöld tea hidratáló nappali arckrémet javasoljuk, amely nem csak a fény okozta másodlagos ártalmaktól óvja a bőrt, hanem antioxidánsokkal is feltölti.  Jól hidratálja és táplálja arcbőrét természetes pigmentekkel, az uborka és aloe juice és a vadárvácska hatóanyagaival. A megfelelő fényvédelem nagyon fontos és a természetes összetevőkkel készülő BIOLA  Biokozmetikai Kft. termékekért nagyon hálás tud lenni bőrünk.

(x)


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail