Területi védelemmel és kiemelkedő marketingtámogatással várunk csapatunkba!

Kozmetikusként az egyik legértékesebb kincsed a folyamatosan növekvő, elégedett vendégköröd. De mi az, ami ezt a folyamatos növekedését és a visszatérő vendégeket garantálni tudja Neked? (x)

A válasz: egy országos szinten ismert és népszerű márka, mely mögött komoly marketing, területi védelem, fantasztikus kezelések és a Te szakértelmed áll.

Legyél részese Te is a Maria Galland sikertörténetének!
Területi védelemmel és kiemelkedő marketingtámogatással várunk csapatunkba!

 

Területi védelem – jelenleg még vannak szabad helyeink!

Garantáljuk számodra a területi védelmet! Ez a fajta exkluzivitás valódi versenyelőnyt és profitot jelenthet a számodra, így szalonod a könyék vezető szépségszalonjává válhat.

2019-ben még biztosan tudunk jelentkezőket fogadni és az ország nagy részén területi védelmet felajánlani. Azok a kolléganők, akik most csatlakoznak hozzánk, még időben vannak, de a területeket folyamatosan zárjuk le, így érdemes minél előbb döntened!

Kiemelkedő marketingtámogatás – márkaismertség: A Maria Galland márka népszerűségét, ismertségét rendszeres médiajelenléttel növeljük, célunk, hogy a különböző magazin és online média megjelenésekkel a Maria Galland kozmetikusok a lehető legkiemelkedőbb háttértámogatást élvezhessék.

Mi az, amit a területi védelem és a kiemelkedő márkaismertség mellett még garantálunk Neked?


A részletekért kattints ide, ahol elolvashatod azt is, hogy kolléganőink hogyan lettek sikeresek a Maria Galland márkával? >>>

A Maria Galland kizárólagos magyarországi forgalmazója:

KALCSU COSMETICS
1139 Budapest, Frangepán u. 8-10.
Tel.: 06 1 237 0370
E-mail: info@kalcsu.hu
web: www.kalcsu.hu

(x)

Ezt olvastad már?

Minden megosztás számít!
FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail

Vélemény, hozzászólás?