The Academy by Vagheggi – a szépségipari szakemberek akadémiája

(Hirdetés) Új szakmai inspirációt keresel? Szívesen megtanulnád a profi konzultáció módszerét? Szükséged lenne útmutatásra, hogy hogyan alakítsd ki az árlistádat? Szeretnél profi Facebook hirdetéseket létrehozni? Elmélyülnél a kozmetikai hatóanyagokban, INCI listákban? Számos szépségipart érintő témában találsz kurzusokat, amivel széles körben bővítheted tudásodat!

Folyamatosan bővülő szakmai és kifejezetten szépségipari szakembereknek, vállalkozóknak kidolgozott üzletfejlesztési ismeretanyagokkal, képzésekkel és profi szakértői oktató csapattal várunk Téged is.

A The Academy, egy olyan képzési fórum, ahol a szépségipari szakemberek minden, a szakmájukat és a vállalkozásukat érintő témában találhatnak segítséget ahhoz, hogy fejlődni tudjanak.  Rengeteg tudásanyagot, tapasztalatot gyűjtöttünk, amit szeretnénk átadni a szakembereknek.  Célunk, hogy a képzéseinkkel segítsünk mindenkinek a lehető legsikeresebb szakemberré válni. Fontos, hogy mindenki megtalálja azt az irányt a szakmáján belül, amiben a legjobb lehet és ez által sikeres és elégedett szakember.  Ehhez elengedhetetlen egy tudatos szemléletmód, amivel a vállalkozást lehet irányítani és a kiváló szakmai tudás. Ebben segít az az egyedülálló összegyűjtött tudásanyag és a képzési módszerünk is.

Kövesd a The Academy honlapját, mert számos érdekes szakmai cikk is elérhető az oldalon, amit folyamatosan frissítünk és bővítünk.

A THE ACADEMY FACEBOOK OLDALÁN FOLYAMATOSAN TÁJÉKOZTATUNK A KÉPZÉSEINKRŐL ÉS SZAKMAI HÍREKRŐL!

Feltétlen csatlakozz zárt csoportunkhoz, ahol szakmai témákban olvashatsz, élő videó bejelentkezésekkel szakmai előadásokat hallgathatsz és bátran írj nekünk kérdéseket is mert az élő bejelentkezések alkalmával válaszolunk Neked! The Academy a Szépségipari szakemberek csoportja

Minden szépségipari szakembert várunk sok szeretettel a The Academy képzéseire!

www.vagheggi.hu

Ezt olvastad már?

Minden megosztás számít!
FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail

Vélemény, hozzászólás?