Tíz éves jubileumát ünnepelte a Piknikkör az idei Beauty-n

Különleges témával készült a különleges alkalomra Báthory Kati, a Piknikkör alapítója és életben tartója a 28. Beauty Forum szakkiállítás és vásáron.

Piknik körön résztvevő kozmetikusok különleges masszázstechnikákat sajátíthattak el. Volt holisztikus masszázs Tóth Katalin kozmetikusmester bemutatójának köszönhetően – ő kapta egyébként idén a szakmai díjat -, bemutatkozott a kamarai masszázsverseny győztese, Hornyák Réka, Molnárné Zoltai Éva kozmetikusmester nyirokdrenázsmasszázzsal készült, amelyet az arcon mutatott be, Loidl Katalin kozmetikus 24 lépéses arcmasszázst mutatott be, Wéber Erika kozmetikus szakoktató pedig relaxáló arcmasszázst végzett.
A jubileumi Piknik kör kétségtelenül legizgalmasabb bemutatójával Báthory Kati, a Piknik kör alapítója készült, akinek Masszírozás tánclépésben című bemutatóján egyik tanítványa táncolt a háttérben. S hogy honnan jött az ötlet?
– Régen zongorázni tanultam, és a zene szeretete megmaradt, ezért is szeretek zenére masszírozni. Engem inspirál – mondta el lapunknak Kati, aki azt is elárulta, nem ez volt az első hasonló bemutatója. 17 évvel ezelőtt volt egy kolléganője, aki szintén nagyon szépen masszírozott, és arra gondoltak, hogy az akkoriban a Intercontinentálban megrendezett Beauty-ra egy különleges szinkronmasszázzsal készülnek, amelyen egy fiú és egy lány vendége táncolt. – Emlékszem, mi voltunk az első bemutató és még alig voltak a teremben. De el kellett kezdenünk, és mire a 15 perc végére értünk, tömve volt a terem. Nagyon sokat gyakoroltunk rá, nagy sikere volt. Akkor azt hittem az lesz az utolsó ilyen bemutatóm.
Kati egyébként saját bevallása szerint folyamatosan keresi az új zenéket, hiszen az új dallamok hozzák az új inspirációt az új mozdulatokhoz. Az pedig már bizonyított tény, hogy a 60-as taktus az agy relaxálóközpontjára hatással van.

Fotók: Forintos Timi/LeRosePhotography, Báthory Kati/Facebook

A résztvevők ráadásul megkóstolhatták a 10. jubileumát ünneplő Piknik kör tortáját is.

független szervezésű Piknik kör célja, hogy egyesítse a fiatal kozmetikus generációt, és a lelkes, tanulni vágyó kozmetikusok és kozmetikus tanulók számára kötetlen formában nyújtson szakmai fejlődési lehetőséget. A körülbelül havonta-kéthavonta tervezett összejövetelek olyan témákra épülnek, melyek segíthetnek a mindennapi munkában, és hozzájárulhatnak a jövőbeni sikerekhez.

A következő Piknik kör időpontja és helyszíne: 

 “Karácsonyi Piknik”

2019. december 8. 16 óra, VII.-ker Wesselényi u. 73., ahol   Deák Fogarasi Éva japán masszázs bemutatója után, természetesen nem marad el a “meglepi” program sem.
jelentkezés nagyon fontos lenne, mert a szokottnál, egy kisebb termet kaptak.

 www.piknikkor.hu


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail