Lash_beautyforum
Fotó: Illusztráció/Northfoto

A tökéletes ragasztó szempilla stylistoknak

A JetSet műszempilla ragasztó a Flawless by Loreta márka legtöbbet értékesített terméke. Gyorsan száradó és alacsony kipárolgású ragasztó, tökéletes a profi szempilla stylistok számára.  A JetSet 5 ml-es palackokban, fekete színben kapható (x)

muszempilla_tagaszto_beautyforumA Jetset ragasztó leginkább 18-22 ° C-on működik jól, ideális nedvességtartalom 45-60%, 1-2 másodperc alatt szárad. A Loreta termékei, közöttük a JetSet ragasztó is megfelelnek az EU előírásoknak, de azoknak, akik érzékenyek a cianoakrilátra nem  ajánlott a használata.

Tippek: Ha a nedvességtartalom a javasolt érték alatt van, kevesebb mennyiségű ragasztó használata javasolt, amennyiben magasabb, akkor hajszálnyival több ragasztóval lehet elérni tartós eredményt.
Felhasználás előtt kb. 1 percig jól össze kell rázni a ragasztót. Érdemes a kupakot levenni, a fúvókát lefedni és úgy összerázni, mert a kupakba jutott ragasztó maradványa felhalmozódhat és beleszáradhat, megakadályozva, hogy a palack szorosan záródjon. A levegő és a páratartalom bejuthat a palackba és beszárítja a ragasztót. Fontos, hogy kinyitás után száraz hűvös helyen legyen tárolva, az eltarthatósági idő 12 – 13 hét.
www.perfectlook.hu
Szakmai felelős: Karmacsi Mária

(x)


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail