Transzdermális oxigénterápia – bőrfiatalítás tű nélküli hatóanyagbevitellel

(Hirdetés) A TRD OXYGÉN kezelések során az OXYJET készülék beszívja a levegőt, majd megszűri, és az akár 98%-os tisztaságú molekuláris oxigént magas nyomással injektálja a bőr felső rétegén keresztül a bazális réteg sejtsoráig, a sejt és a sejtközötti állományba egyaránt. A kezelések során azonban nem csak oxigént, hanem az oxigén és magas nyomás segítségével transzdermális hatóanyagokat is juttatunk be a bőr mélyebb rétegeibe.
Olvasd el kolléganőnk TRD OXIGÉN kezelésekről alkotott véleményét!

Nagy-Bártfai Szilvia, Budapest

„Sok éve dolgozom a szakmában, és nemrégiben eljött karrierem azon pontja, amikor komolyabb beruházásra szántam rá magam. Bővíteni szerettem volna kezelési portfóliómat, és ekkor döntöttem a TRD oxigénterápia bevezetése és az OXYJET gép megvétele mellett. Most úgy érzem, ez volt a lehető legjobb döntés! A gép használata nagyon egyszerű, a transzdermális termékek pedig hatékonyan és tartósan fejtik ki hatásukat, ami azonnal látható eredményeket jelent. Az eljárás fájdalommentességéről nem is beszélve! A vendégek imádják, és természetesen számomra az sem elhanyagolható, hogy egész évben végezhetők a kezelések, így télen-nyáron élvezhetik a TRD oxigénkezelések jótékony hatását. Érzékeny, problémás bőrű vendégeimnek is bátran ajánlom, valódi csodaszer!”

Gyere el TRD oxigénterápia Nyílt Napunkra, ahol bevezetünk a transzdermális oxigénterápia világába! Jelentkezéshez és további információkért kattints ide:

https://www.kalcsu.hu/kozmetikus-kepzesek/trd-oxigenterapia-nyilt-nap-k620.html?cido_id=917

 


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail