Transzdermális oxigénterápia – a kozmetikusok és vendégeik kedvence!

Az OXYJET géppel végzett transzdermális oxigénterápia során tű nélküli eljárással, akár 98%-os tisztaságú molekuláris oxigénnel és bőrfiatalító hatóanyagokkal töltjük fel a bőr különböző rétegeit. A terápia során használt készüléknek és a transzdermális hatóanyagoknak köszönhetően rendkívül eredményes sejtszintű bőrfiatalító kezelések végezhetők, teljesen biztonságosan és fájdalommentesen (x)

Olvasd el kolléganőnk TRDOXIGÉN kezelésekről alkotott véleményét és tapasztalatait!

Gáspár Ágnes, Budapest

„Nagyon örülök, hogy közel fél éve a német Nora Bode cég OXYJET készülékét választottam. Sokáig keresgéltem a piacon, de ez a gép azonnal megragadta a figyelmemet, hiszen 4 féle kezelőfeje van (az ötödik kapcsolható rendszer is hamarosan elérhetővé válik), így sokrétűen tudom alkalmazni a bőrtípusnak megfelelő Nora Bode transzdermális hatóanyagokkal, kozmetikumokkal együtt. A három kézi hatóanyagbejuttató modul illetve az oxigén maszk együttes használata valós pozitív eredményeket nyújt. A vendégeim a TRD oxigénkezelést az első perctől az utolsóig nagyon élvezik, mert fájdalommentes, élményszerű, kényeztető, mégis nagyon hatékony, hiszen az eredmény a kezelést követően azonnal látható, érezhető. A leggyakrabban a “ragyog a bőröm” visszajelzést kapom tőlük.”

Jelentkezz TRD oxigénterápia Nyílt Napunkra, ahol Gáspár Ágnes vezet be a transzdermális oxigénterápia világába! Figyeld meg a gyakorlatban is, hogyan működik az OXYJET készülék!

Jelentkezéshez és további információkért kattints ide

(x)

Ajánlott cikkek

Minden megosztás számít!
FacebookPinterestTwitterGoogle+LinkedInEmail

Vélemény, hozzászólás?