Jól látható, hogy a Seyo kezelés során nem érnek a bőrhöz

Tű nélkül szépülök!

A szépségért meg kell szenvedni. Annak, aki nem ismeri a Seyo technológiáját, annak lehet. Az nyugodtan feküdjön tű alá. Én soha nem voltam ezeknek a megoldásoknak a híve még akkor sem, ha azt mondják, meg sem érzi az ember. A tű, az tű. Pont. 

De most eljött az én időm! Hajninál az InnoShine szalonban nem csupán a bőröm, de a lelkem is feltöltődik. Tudom, minden kozmetikus egyben pszichológus is, de voltam azért én már olyan helyen, ahol nem szívesen beszélgettem. Hajnit minden érdekli és nem csupán az, hogy éppen milyen a hangulatom, hanem, hogy milyen állapotban vagyok, a bőröm, a lelkem, mennyi türelmem van feküdni, mennyire bírom a kezelést, a maszkot és sorolhatnám. És tapintatosan azt is észreveszi, amikor egy kis relaxálásra van szükségem. Ahogyan tegnap is, második közös „randevúnk” során.

Ez a négy alkalomból álló kezelés feltölti a bőrömet és eltünteti a ráncokat. Bevallom őszintén, kicsit szkeptikus voltam az elején, hiszen mitől lenne hatékony, ha konkrétan hozzám sem ér egy ujjal sem a szakember? A TDA bőrön keresztüli hatóanyag-bejuttatást jelent. A hatóanyag a levegő segítségével gáz halmazállapotban  jut a szövetek mélyére, ami a hangsebesség gyorsaságával, pulzálva irányul a bőr felé. Az eszköz nem érintkezik a kezelt felülettel, viszont kellemesen csiklandoz, miközben hűsíti a bőrt. Nyáron gondolom még kellemesebb egy kezelés.

Én egy hyaluronsavas szérumot kaptam, amitől olyan selymes és energikus lett a bőröm már a második alkalommal, mint 10 évesen sem volt szerintem. A szemem alatti táskák, mit táskák? Bőröndök! is kezdenek eltűnni. Hihetetlen mennyire látható az eredményem már a második alkalom után. Alig várom a következőt! Reszkess Hajni, mert addig egy esküvőre is megyek, éjszakázni is fogok, lesz dolgod!


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail