Újabb Isabelle Lancray Oscar-díj!

Ezúttal az Egostyle De-Stress gél krém kapta meg a szakma legkiemelkedőbb díját a forradalmi fejlesztéseknek köszönhetően. (x)

Manapság a bőrünk túlzottan ki van téve a káros környezeti hatásoknak, mint például az erős UV sugárzás és a kipufogó gázokból származó finom porszemcsék. Ennek hatására szabadgyökök képződnek, amelyek negatívan befolyásolják a bőr immunfolyamatait. Sajnos ez kontrollálatlan bőrkeakciókhoz és idő előtti bőröregedéshez vezet. Az újrafejlesztett Isabelle Lancray Egostyle termékcsalád célkitűzése, hogy mind az öt szinten holisztikus megoldást kínáljon a környezeti hatásoktól szenvedő bőrök számára.

1.            Fenntartja és helyreállítja a bőr egészséges védőrétegét

2.            Kapszulába zárt bőrbarát UV védelemmel van ellátva

3.            Minimalizálja a külső szennyeződések bőrre tapadását

4.            Nem engedi bőrbe jutni a külső környezetből származó károsító részecskéket

5.            Természetes antioxidánsokkal hatástalanítja a bőrben keletkező szabadgyököket

Az Egostyle-antipollution megoldást kínál a bőrnek a stresszt és károsodást okozó környezeti ártalmakkal szemben. A termékekben két világszabadalmú termékfejlesztést vezettek be:

SmartCrystal® Resveratol:

A kristályos szerkezetűre (200-800 nanométer) porlasztott antioxidáns hatóanyagok 20x magasabb koncentrációban jutnak a bőrbe, minden eddigi lehetőségnél.

UV kapszula®

A kapszula stabilan tartja a kémiai UV filtert. A nanokapszulába zárt magas koncentrációjú kémiai fényvédő véd a nap káros sugaraitól, ugyanakkor az egyedülálló burkolatnak köszönhetően nem érintkezik a bőrrel, így garantáltan nem okoz allergiás reakciót az arra érzékenyeknél sem.

További értékes hatóanyagok:

Hydtactin

Mint egy energiaforrás stimulálja a sejtek metabolizmusát, csökkenti a transzepidermális vízvesztést (TEWL), elősegíti a bőr természetes hámlási folyamatait, így frissebbé vonzóbbá teszi a bőrt.

Glycolift

Egy második légáteresztő bőrréteget képezve védi a bőrt, amely megelőzi a külső környezeti szennyeződések bejutását a bőrbe.

Hialuronsav

Ez a csodálatos sav képes a nagymértékű vízmegkötésre (több mint 6 litert /1 gramm).

Gamma-Oligo

Gátolja a hialuronidáz enzim* aktivitását, ami a bőr saját hialuronsav tartalmát védi.

További információ 

(x)


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail