Újra világelső lett a !QMS Medicosmetics anti-aging termékcsalád!

A tavalyi siker után, idén is elnyerte a Világ Legjobb Spa Termékének megtisztelő címét a !QMS Medicosmetics. A World Spa Awards fennállása óta töretlen győzelmi szériával rendelkező kozmetikumcsalád újra prominens indulókat utasított maga mögé

Az arcápolás területén innovatív és hatékony módszereiről ismert Dr. Erich Schulte professzor (képünkön) tudományos felkészültsége és egyedülálló megoldása a bőrbe való kollagén bejuttatásról a világ legjobbjai közé repítette az általa fejlesztett !QMS-t. A díjat személyesen átvevő alapító „kivételes jutalomnak és hatalmas megtiszteltetésnek” tartja, hogy a brand kétszer egymás után elnyerhette a legjobbak legjobbjának díját.

Az olyan márkákat, mint a Babor, a Clarins, az ESPA, az Elemis vagy a L’Occitane maga mögé utasító !QMS Medicosmetics sikerszériája ezzel még nem ért véget. További ünneplésre adott okot, hogy kiemelt !QMS partnerei közül többen is díjjakkal térhettek haza az átadóról. A Goco Spa Venice lett Európa Legjobb Resort Spaja, míg az ikonikus Talise Spa kapta Dubai Legjobb Hotel Spa-ja címét.

Ezt olvastad már?

Minden megosztás számít!
FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail

Vélemény, hozzászólás?