Varázslatos trió

Bőrápolás természetesen a Biolával! Íme, a három termék, amely nem csupán ápolja a bőrt, de eltünteti a ráncokat, segít a problémás kamaszbőrön és természetes úton újítja meg a kevert illetve zsíros bőrt is. (x)

BIOLA952 BIO REISHI & PEUCEDANUM SZÉPÍTŐ SZÉRUM

Az érzékeny bőrű vendégek bőrére megnyugtató elixír!

A professzionális kozmetikai alkalmazás során az enyhe rozáceával, bőrpírral érintett bőrterület, valamint a pattanásos, aknés bőrű kamaszok bőrápolásához ajánljuk. A gyulladáscsökkentő hatásáról ismert Ganoderma gomba kivonatával és az édesgyökér- valamint a Peucedanum kivonatának bőrregenerációt támogató hatóanyagaival készül. Az aranyvesszőfű-, hibiszkusz-, Acerola-, és a homoktövis kivonatok, a B5-, B3-, E-, Q10- vitaminokkal együtt segítik a kedvezőbb bőrállapot  kialakulását.

 

BIOLA896 BIO HIBISZKUSZ BŐRFESZESÍTŐ AKTIVÁTOR

Búcsút inthet a vendége a ráncainak!

A hibiszkusz és a 3D hyaluronsav származékával, valamint a magnézium sóval kisimult, vitalizált szemkörnyéki bőrállapot kialakulását támogatja. Az A-, B3-, B5-, és Q10- vitaminok a homoktövis természetes C-vitamin komplexével a fiatalosan üde, és bársonyos bőrérzetet és a bőr antioxidáns vitaminokkal történő feltöltését támogatja. Kúraszerű 6-8 hetes alkalmazását javasoljuk, otthon is folytatva a kezelést.

 

 

NAP826 AHA NASPOLYÁS PEELING

A mély peelingezés természetes útja!

Gyümölcssavas, 3,1 pH-jú tejsavas peeling, amelyet elsősorban a tág pórusú, kevert bőrtípusnál illetve zsíros bőrre ajánljuk havonta vagy kéthetente professzionális használatra átpolírozással kombinálható. A peelingezést követően a bőr pH-jának helyreállításáról gondoskodni kell, gyengén bázikus arctonik segítségével! Három év alatti gyermeken nem alkalmazható!

(x)


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail