Varázsoljuk tökéletessé a bőrt!

(Hirdetés) A Skin Sensation kezelést a Casmara márka az érzékeny, vitalitás nélküli bőrre fejlesztette ki. A sérülékeny, tónusát vesztett bőr megpróbálja saját magát megvédeni, de nincs mindig elegendő erőforrása, hogy az elszenvedett károkat kijavítsa. Jellemző rá a víz,- és a rugalmasság hiánya, a korai ráncok megjelenése, fakó élettelen szín.

A megoldás erre a bőr revitalizálása, nyugtatása, fellépni a szabadgyökök hatásai ellen, javítani a bőr működését, visszaadni egészséges megjelenését. Megelőzni és lecsökkenteni az öregedés első tüneteit, mint a vékony ráncok, mimikai vonalak. Visszaállítani a bőr hidro-lipid köpenyét: amelynek eredményeképpen a bőr egységes tónusú, vitalitással teli, hidratált, feszes, ragyogó lesz.

A 100 %-os hatékonyság a kabin és az otthoni kezelések együttes hatásával érhető el.

A Casmara Skin Sensation REVITALIZÁLÓ kezelés, 24 karátos aranypor, magas ásványi anyag és vitamin tartalmának köszönhetően elősegíti, hogy a bőr optimális állapotban kerüljön.

Nem véletlenül tartják az aranyat az örök fiatalság szimbolumának. Az arany mikroszemcséi elősegítik az anyagcserét, lassítják az öregedési folyamatokat és jelentősen csökkentik annak tüneteit.

Vitaminbomba, amelyre a bőrnek szüksége van. A hatóanyagok felszabadításának csúcstechnológiája. Egy valódi szépségkúra. Vitaminok és ásványi anyagok koktélja, amire a bőrnek szüksége van.

Ajánlott, minden bőrtípusra, minden életkorban, a legérzékenyebb, legsérülékenyebb bőrtípusokra és azokra, melyeknek szüksége van extra vitalitásra.

A Casmara Skin Sensation kezelés egy valódi varázslat, amelynek hatása azonnali, és eredménye hosszantartó lesz.

A kezelés hat fázisból áll, amely során a tisztítástól, az aranypakoláson át egészen az eljárás befejezéséig mindent megtalálunk a dobozban.

Te már előfizettél?

A Beauty Forum Magyarország piacvezető szépségszakmai magazinja. Naprakész leszel a kozmetikai újdonságokban, megismerheted a hatóanyagtrendeket és kutatási eredményeket. Megtalálod a smink, pilla, arc- és testápolási módszereket is. Évi 10 alkalommal jelenik meg.

Rendeld meg most! Katt ide!

Ezt olvastad már?

Minden megosztás számít!
FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail

Vélemény, hozzászólás?