Vásárolj Te is akciósan!

Ha Te még nem ismered a Color-in-Derm sminktetováló festék termékcsaládunkat, első lépésként próbáld ki a Super Black szuper fekete szemkontúr festéket, amit most akciós áron rendelhetsz meg! (x)

A Color-in-Derm festékek nem tartalmaznak vas-oxidot, ezért egyszerűen beépülnek a bőrbe anélkül, hogy a test idegen anyagként érzékelné őket. Ezen felül a valós színhatás (true-color effect) tulajdonságával is rendelkeznek, azaz az üvegben látott színhez közeli eredményt kapunk a bőrben is. Továbbá a megnövelt tapadóképesség és a hosszabb színtartósság a jellemző rájuk. A vas-oxidmentes formula tehát számos előnyt nyújt kozmetikusnak és vendégnek egyaránt. Azonban ezek a festékek újszerűen, másképpen viselkednek sminktetoválás közben és után, mint a hagyományos festékek.

A Super Black szuper fekete szemkontúr festék – mely a termékcsalád bestsellere – a legjobb választás, ha a vendég extra fekete szemkontúrra vágyik! A sminktetoválók, akik már kipróbálták, ámulattal mesélik, hogy milyen fekete, és hogy milyen gyorsan veszi a bőr. A korrekcióra pedig úgy jönnek vissza a vendégek, hogy teljesen bent maradt a festék. Próbáld ki Te is! Most egy alkalommal 7.490 Ft helyett 4.900 Ft-os akciós áron tudod megrendelni!

(x)

Ajánlott cikkek

Minden megosztás számít!
FacebookPinterestTwitterGoogle+LinkedInEmail

Vélemény, hozzászólás?