Vásárolj te is akciósan!

(Hirdetés) Szeptemberben még kedvezményes áron megvásárolhatod az Afrodita Cosmetics három termékcsaládját! Hogy miért érdemes élni a lehetőséggel? Mert termékeinket a természet inspirálja, ezért kizárólag a legkiválóbb aktív hatóanyagokat építjük be a készítményekbe, míg a nem természetes anyagokat, mint például a parabéneket, paraffint, szilikonokat, vazelint, mesterséges színező- és illatanyagokat kihagyjuk belőlük. Ezt pedig a vendégeid is meghálálják majd. Próbáld ki Te is!

Az alapos bőrtisztítás garanciája a CLEAN UP termékcsalád. A készítmények kíméletesen, alaposan és hatékonyan tisztítják és tonizálják a bőrt, ezért minden bőrtípusra ajánlottak. Enyhén savas pH jellegüknek köszönhetően biztosítják az aktív összetevők és hatóanyagok optimális felszívódását a bőrápolás további fázisai során.

A PURE OXYGEN készítményektől a bőr újra fellélegzik, a kezelés után a bőr üdévé, rugalmassá, frissé válik, és láthatóan megfiatalodik. A termékek az oxigén tiszta erejét használják a bőrápolás során. Egy rendkívül hatékony technológia, a Fiflow BB61 jelentősen növeli a bőr sejtjeinek oxigén ellátását.

Viczina Edina, aki 2018-ban elnyerte az Év kozmetikusa címet, így nyilatkozik a Pure Oxygen termékekről:

„Az Afrodita kozmetikumok tiszták és magas hatóanyag tartalmúak. Kiemelném a Pure Oxygen termékcsaládot. A Pure Oxygen Aktivátor minden kezelésemben szerepel. Oxigenizálja a bőrt, segíti a felvitt ampullák, maszkok még hatékonyabb működését.”

A WINE THERAPY – Borterápia ránctalanító és wellness kozmetikumok minden bőrtípus ápolására és kényeztetésére alkalmazhatók 30 év felett. A termékekben megtalálható a szőlő héjából nyert rezveratrol hatóanyag, amely biztosítja, hogy a bőr halványodjon, a sötét foltok láthatóan csökkenjenek, kiemelkedő a kezelés anti-age és antioxidáns hatása, a bőr tónusa kiegyenlítődik.

Ne feledd, szeptemberben 3 különleges termékcsaládunk is kedvezményesen kapható. Részleteket itt éred el.


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail