Világsikerű professzionális kozmetikai készülékek Magyarországon

(Hirdetés) A dél-koreai EunSung a világ egyik vezető orvos-esztétika és kozmetikai berendezés gyártója. Amerikától kezdve Európán keresztül Ázsiáig, termékei a világ több mint 50 országában kaphatóak.

Az EunSung arckezelő, alakformáló és tartós szőrtelenítő készülékek hatékonysága nagyon sok kozmetikust és vendéget ámulatba ejtett már. Az EunSung neve garancia a megbízhatóságra és a biztonságos használatra. A gépek kiváló minőségét a cég kiemelt minőségbiztosítási sztenderdjei garantálják. Bár minden mechanikus és elektromos készülékben benne rejlik a hiba lehetősége, az EunSung készülékekkel kapcsolatos hibabejelentések száma más gyártók termékeihez képest nagyon alacsony.

Az EunSung fejlesztőmérnökei a vásárlói igényeket folyamatosan kutatva és elemezve arra törekszenek, hogy innovatív szépségipari készülékeikkel a vevői igényeket a legmagasabb szinten kielégítsék és segítségül szolgáljanak az életminőség javításában. Az eredmények maximalizálása érdekében az EunSung számos vezető orvos-szakértő csoporttal és kórházzal is együttműködik.

Az EunSung készülékek formatervezett, modern külsejükkel minden szalonban vonzzák a tekinteteket.

Az EunSung készülékek 2012 óta a Center Kft. forgalmazásában Magyarországon is megvásárolhatóak. Ez alatt az idő alatt több mint 600 EunSung készüléket vásároltak meg kozmetikusok, alakformáló szakemberek és orvosok. Igen, orvosoknak is, hiszen a gépek hatékonyságát és megbízhatóságát látva egyre több orvos dönt úgy, hogy magánpraxisát az EunSung gépek szolgáltatásaival bővíti. Ma már a vásárlók hatoda az orvosi szegmensből érkezik.

Ha hosszú távú (akár 10 éves) használatra keresel kiváló minőségű, rendkívül biztonságos és kiemelkedően hatékony arckezelő, alakformáló vagy tartós szőrtelenítő készüléket, érdemes alaposabban megismerned, megnézned és kipróbálnod az EunSung gépeket.

Egyetlen telefonra vagy a sikertől és a megelégedettségtől! Higgyünk egymásnak, higgyünk egymásban! Na, gyerünk!

1148 Budapest, Nagy Lajos király útja 10.
Telefon: +36 1 343-2975, e-mail: office@centerkft.eu
www.kozmetikaigep.hu

 


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail