Viszlát májfoltok!

(Hirdetés) Sokunk életét keserítik meg a különféle sötét foltok, májfoltok a bőrünkön. A jó hír az, hogy nem kell velük együtt élnünk, akár 8 hónap alatt megszabadulhatunk tőlük véglegesen! A portugál MESOSYSTEM márka, a kémiai peelingek szakértője kifejlesztett egy kezelést, melynek során egyszer, s mindenkorra megszabadulhatunk ragaszkodó foltjainktól.

Hatását leginkább a kojicsavnak köszönheti, mely Japánban honos gombafajtákban fellelhető hatóanyag, de melléktermékként termelődik a japán rizsbor, a szaké fermentálásakor is. A kojicsavat sikeresen alkalmazzák hiperpigmentáció kezelésére, gátolva a melanint termelő enzim működését azokon a bőrfelületeken, ahol túl sok termelődik belőle. Az egyenlőtlen melanintermelést a bőrünket védelem nélkül, folyamatosan érő napfény hatása, a terhesség alatt fellépő hormonális változások, illetve a bőrön fellépő gyulladások, sebek okozhatják.

A MELANO OUT professzionális program célja, hogy enyhítse, illetve eltávolítsa a foltos bőrfelületet melynek eredményeként egységes, egészséges bőrt kapunk.

A kezelés során szalicilsavas hámlasztás után a MELANO OUT MASK-ot használjuk, melynek a bőr fototípusától függően 4 és 12 óra közötti a hatóideje a hámlasztott bőrön. A hatóidő letelte után vízzel leöblítjük, majd a megfelelő regeneráló és fényvédő felvitele után a vendéget hazaengedjük. Innentől övé a további lépések betartása, melynek során kb. 8 hónapig a MELANO OUT CREAM-mel kell az arcát kenni, kezdetben naponta 3 alkalommal, majd ezt fokozatosan csökkentve a 8 hónap leteltéig naponta 1 alkalommal. Ez a varázslatos krém a fehérítés utáni színmegtartó krém, mely kb. 8 hónap alatt tudja a melanint termelő sejtek memóriáját blokkolni.

Fontos felhívni a vendég figyelmét, hogy tartsa be az utasításainkat, különösképpen a fényvédő alkalmazását, minden időben és évszakban!

A kezelést októbertől végezhetjük, – semmi esetre sem nyáron! – hiszen ebben az évszakban a nap ereje nem olyan erős, így sokkal könnyebben érhetünk el látványos eredményt, melyért vendégünk rendkívül hálás lesz.

Kapcsolat:

Primavera Andorrana Kft.
Facebook


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail