YUMI™ LASHES: csodás szempillák, ragyogó tekintet

A YUMI™ LASHES szempilla-göndörítő eljárás a lehető legtermészetesebb módja a szempillák meghosszabbításának, hiszen műszempillák használata nélkül hosszabbítja meg a valódi pillákat. A szempilla-göndörítés technikát először 2008-ban mutatták be, akkor világszerte forradalmi újításnak számított, sikere pedig azóta is töretlen. (x)

A Magyarországon ritkaságnak számító szolgáltatás először Beauty Pest Brow-ban szerepelt a kínálatban, ahol alkalmanként YUMI™ LASHES tanfolyam is elérhető azok számára, akik saját szalonjuk kínálatát szeretnék vele bővíteni.

A kezelés során a hagyományos hullám alkalmazása helyett, mikor meghajlítják a pillákat, ez az eljárás a szempillákat felfelé fordítja, így hosszúságot, teltséget és volument kölcsönöz nekik, műszempilla-hatást elérve. Az eredmény rögtön szépen látható, hiszen a pillák hosszabbak, dúsabbnak tűnnek, feltűnően megváltoznak. A kezelés végén speciális ápolóolajat helyeznek fel a szempillákra, hogy a tekintet még ragyogóbb legyen. A YUMI™ LASHES tökéletesen kiegészítheti a műszempillák használatát is, ha a túl egyenes vagy hajlított pillák ezt igénylik.

A YUMI™ LASHES felhelyezése mindössze 60 percet vesz igénybe, az eredmény pedig akár 8-12 hétig is tarthat. A tekintet a nap egészében olyan lehet, mintha frissen sminkeltünk volna, erre a YUMI™ LASHES a garancia. Aki egyszer kipróbálta ezt a szempilla-hosszabbító kezelést, maximálisan elégedett volt az eredménnyel, és azóta is rendszeresen igénybe veszi a szolgáltatást.

A Beauty Pest Brow Facebook oldalán lehet tájékozódni a következő, aktuális tanfolyamokról, de telefonon és személyesen is szívesen adunk felvilágosítást azoknak, akik ezzel a speciális kezeléssel szeretnék bővíteni szolgáltatásaikat. A tanfolyamat elvégző szakemberek Franciaországban kiállított oklevelet kapnak, és ők is felvehetik kínálatukba ezt az egyedülálló módszert a tökéletes szempillák eléréséért.

Elérhetőségek:
Telefon: +36 70 908 08 00
Cím: 1137 Budapest, Raoul Wallenberg u. 1-3.

(x)

Ajánlott cikkek

Minden megosztás számít!
FacebookPinterestTwitterGoogle+LinkedInEmail

Vélemény, hozzászólás?