YUMI™ LASHES: télen is garantált siker, csodás szempillák

A YUMI™ LASHES szempilla-göndörítő eljárás a lehető legtermészetesebb módja a szempillák meghosszabbításának, hiszen műszempillák használata nélkül hosszabbítja meg a valódi pillákat. Különösen jó választás a téli, hűvös, csapadékos időszakban, mikor a hidegről a fűtött helyekre érkezve könnyebben elmosódik a smink (x)

Aki a YUMI™ LASHES-t választja, annak nem kell az elkenődött szempillaspirállal foglalkozni, az eljárásnak köszönhetően ugyanis hetekig gyönyörűek, hosszúak lesznek a pillái, elbűvölő a tekintete.

A Magyarországon ritkaságnak számító szolgáltatás először Budapesten, a Beauty Pest Brow-ban szerepelt a kínálatban, ahol alkalmanként YUMI™ LASHES tanfolyam is elérhető azok számára, akik saját szalonjuk kínálatát szeretnék vele bővíteni.

Az eljárás a szempillákat felfelé fordítja, így hosszúságot, teltséget és volument kölcsönöz nekik, tökéletes műszempilla-hatást elérve. Az eredmény rögtön szépen látható, hiszen a pillák hosszabbak, dúsabbnak tűnnek, feltűnően megváltoznak. A YUMI™ LASHES felhelyezése mindössze 60 percet vesz igénybe, az eredmény pedig akár 8-12 hétig is tarthat. A tekintet a nap egészében olyan lehet, mintha frissen sminkeltünk volna, erre a YUMI™ LASHES a garancia.

Aki egyszer kipróbálta ezt a szempilla-hosszabbító kezelést, maximálisan elégedett volt az eredménnyel, a téli időszakban kifejezetten szeretik a vendégek!

Elérhetőségek:

Weboldal
Facebook
Telefon: +3670-908-0800
Cím: 1137 Budapest, Raoul Wallenberg u. 1-3.

 

Ajánlott cikkek

Minden megosztás számít!
FacebookPinterestTwitterGoogle+LinkedInEmail

Vélemény, hozzászólás?