Zöld kávé – a bőr ideális menedzsere

Az afrikai zöld kávét nem kell Európa országaiban bemutatni, pörkölt formában nap mint nap fogyasztjuk. Miért is olyan hatásos alapanyag? A kávé köztudottan serkenti az anyagcserét, vízelvonó és ödéma csökkentő hatású, magas koffein tartalma elősegíti a szem alatti sötét karikák és a fáradtság jeleinek eltűnését, javítja a bőr anyagcseréjét. A zöld kávé előnye, hogy nem esett át hőkezelésen, így megtartotta B-vitamin és polifenol tartalmát, ezzel antioxidáns hatása is erősebb.

Ezt a hatóanyagot használta fel sikeresen a BIODROGA INSTITUT Energize&Perfect termékcsaládjában, melyhez egy speciális, kávélapokkal végzett spa kezelés is kapcsolódik.

Kiemelnénk az Energize&Perfect szemápolót, mely olyan gazdag összetevőket állít a zöld kávé szolgálatába, mint a mátrix peptidek, a szuper hyaluronsav, az E-vitamin és a Chronodyn alga kivonat. Az eredmény? A tökéletes „menedzser-szemápoló”: olajmentes, nem hagy zsírfényt maga után, golyós kiszerelésével könnyen felvihető. Emellett tökéletes sminkalapnak, műszempillát viselőknek és férfiaknak is, illetve szájápolóként is alkalmazhatjuk.(x)


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail