Fotó: Shutterstock

10 jel, hogy menthetetlenül a fodrászat szerelmese vagy

Jó néhány beszélgetés, elejtett mondat és könnyen megszületik egy írás, ez történt most is. A fodraszinfo.com 10 olyan kisebb-nagyobb jelet gyűjtött össze, amiből azonnal kiderül, hogy neked is a szakmád a hobbid.

1. A telefonod bár hemzseg a családi fényképektől, időről-időre felbukkannak benne a jó előre lementett hajak, amiket már tudod is, melyik vendégednek ajánlasz legközelebb.

2. A buszon-villamos, sőt még a dugóban is a frizuramustra az első… Hányszor gondoltál már arra: bárcsak nálam lenne az ollóm, akár ingyen levágnám azt a kócot most azonnal.

3. Ha egy laza ottalvós kirándulásra indulsz, a fodrászkellékek az elsődlegesek, amiket bepakolsz a táskádba. Lehet, hogy a tusfürdőt vagy fogkrémet véletlenül kifelejted a pakkodból (úgyis lesz másnál, kölcsönkéred), de az egészen biztos, hogy kétfajta styling termék, egy körkefe és egy professzionális hajszárító lapul a táskádban.

4. Korábban lehet, hogy nem merted volna, de mióta fodrász vagy, a világ legtermészetesebb dolga, hogy odalépj a melletted állóhoz és megkérdezd tőle milyen hajfestékkel készült a hajszíne.

5. Nem létezik olyan utazás, ahol nem botlasz bele egy fodrászatba. De már olyan utazás sem, ahol ne időznél el pár percet a fodrászat kirakata előtt, elnézve, hogyan és milyen termékekkel, eszközökkel dolgoznak a kollégák. És a család még mindig nem élvezi a dolgot.

6. A fodrászbemutató számodra egy igazi ünnep, ahová csinosan, kiöltözve és természetesen a legújabb trend szerint levágott és festett hajjal kell érkezned. (Még akkor is, ha erre a készülődésre csak hajnalban van lehetőséged.)

7. Nincs az a hely és időpont, ahol és amikor ne tudnál hajat vágni. Pont.

8. Ha érkezik egy új termék, akkor neked azt mindenképp ki kell próbálnod: hiszen hogyan tudnád vendégednek ajánlani otthoni használatra, ha még azt sem tudod miért jó?

9. Egy kötetlen családi összejövetel is mindig úgy alakul számodra, hogy egy hajat minimum befonsz. De inkább kettőt. Ha rövid hajas családod van, akkor is a hajakban matatsz.

10. A frizura előrébb való, mint a sapka. Akármennyire is hideg van. (Bár ezt mindannyian tudjuk, hogy nem tesz jót fejbőrünknek, mégis eltekintünk tőle.)


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail