Fotó: fodraszinfo.com

2017-es frizuradivat előrejelzés Hajas László fodrászmestertől

Év elején mindenkit az foglalkoztat a szépségszakmában, vajon milyen lesz a frizuradivat? A színes, vagy a naturális vonal, a hosszabb, vagy a rövidebb hajak fognak hódítani idén? Ha te is kíváncsi vagy a 2017-es frizuradivatra, érdemes megnézni a Hajas László fodrászmesterrel készített interjút, amiben többek között erre is választ kaphatsz

Hajas László a minap arról mesélt Czippán Anett és Kinter Oszkár műsorvezetőknek a FEM3 Café-ban, hogy milyen lesz a 2017-es frizuradivat. Beszélgetésükből megtudhattuk, hogy idén is a laza, kócos trend fog hódítani, vagyis a textúrált hajak állnak megint a divat középpontjában. „Akkor nézel ki jól, ha olyan a hajad, mintha most keltél volna az ágyból.” – mondta Hajas László. Vagyis a divat ezúttal is a hullámos és göndör hajúaknak kedvez – olvasható a fodraszinfo.com-on, ahol az ehhez kapcsolódó videó is megtalálható.

A három fő személyiség típus
Laci szerint alapvetően három fő egyéniség típus létezik, ami a frizurában is megmutatkozik, ezek a naturális, elegáns és rebellis vonalat képviselik. Nem újdonság, de egy frizura akkor áll jól, ha viselője azonosulni tud vele. Ezért sem tehetünk merész kijelentéseket, hogy mi lesz a divat, hiszen ez mindig személyiség függő: ki milyen módon tudja beépíteni azt saját életébe. „Minden, amit magunkon viselünk, egy kifejezőeszköz. Természetesen a haj is ilyen: egy nagyon jó kifejezőeszköz, mégis kevesen mernek vele élni.” – hangzott Hajas László gondolata és egyben tanácsa: merjünk nyitni az új felé, kicsit változtatni.

Hajszín, ami idén is hódít
Az ombre, balayage, sunkissed technika még mindig az egyik legnagyobb trend a hajfestések tekintetében. Színekben a természetes mellett a fémes árnyalatok és a púderes színek is fókuszban vannak. A cél, hogy mindenki megtalálja a hozzá igazán közel álló trendet és akkor egy extrém szín is remek harmóniában lesz viselőjével.

A divat nem korfüggő
Ha rendszeres követője vagy oldalunknak, akkor bizonyára már te is olvastad beszámolónkat Hajas Laci – valószínűleg eddigi – legsikeresebb fellépéséről, a 2014-es Alternative Hair Show bemutatójáról, melynek legfőbb üzenete volt, hogy a divat mindenkié.

 


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail