Fotó: Pixabay.com

2017 legszebb sminkjei a vörös szőnyegről

Az év tele volt meglepetésekkel, szenzációs vörös szőnyeges események zajlottak, ahol csak úgy hemzsegtek a hírességek. A teljesség igénye nélkül, íme az 5 említésre méltó sztársmink 2017-ből.

Michelle Pfeiffer – Emmy Awards

Kifinomult és elegáns, mint mindig. Sminkje a tökéletes no makeup. Az egészségtől ragyogó bőrét finoman árnyékolta, arcának legszebb pontjait highlighttal hangsúlyozta, szemöldökét finoman ívelte és élénkítette. Szemfestéséhez egy kevés bézs-barna kombót satírozott össze gyönyörűen, mindezt cinkosan megbolondította egy vékony, fekete tusvonallal, szempilláit pedig fekete szempillaspirállal festette ki. Egy fahéj árnyalatú, természetes hatású ajakrúzzsal koronázta meg a megjelenését. Bizony, így kell megjelenni azon a bizonyos vörös szőnyegen.

 

Hailee Steinfeld – American Music Awards

Nagyon szép, természetes alapozással és tökéletes arcformázással az év legszebb sminkjét hozta össze. Füstös hatású szemfestését saját színeihez választott sminkszínekkel készítette el, így emelte ki gyönyörűen tekintetét. Szempilláit dúsító, fekete szempillaspirállal koronázta meg, ajkát egy nude árnyalatú, fényes ajakrúzzsal hangsúlyozta érzékien. Kim Kardashian tanulhatna tőle!

 

Reese Witherspoon – Golden Globe

Harmonikus sminkje mindig kifogástalan, ezért is ragyog ki a tömegből. Nagyon jól tudja, hogy hideg színeit hogyan tegye üdévé. Orcáit rózsás krémpirosítóval nagyon szépen hangsúlyozta, amitől egészségtől ragyogó lett a végeredmény. Szemöldökét finoman élénkítette hajszínével harmonizáló árnyalatú szemöldökporral, és szépen kifésülte a felesleget, hogy természetes hatású maradjon. A mozgószemhéjára csillogó pezsgőszín került, a szem külső sarkától a mélyítővonalát pedig egy fahéj árnyalattal emelte ki. A szempillatőbe egy pici lila szemhéjpúder került, majd fekete tusvonalat húzott hozzá. Szempilláit fekete szempillaspirállal festette ki, a szem külső szélénél duplán, hogy szárnyaljon a tekintete. Ajkának érzékiségét egy friss, babarózsa árnyalatú ajakrúzzsal fokozta.

Julianne Moore – Cannes-i filmfesztivál

A gyönyörű színésznő természetes alapozása szinte láthatatlan, barackos arcpirosítója pedig ragyogóan üde megjelenést kölcsönzött neki. Szemöldökét hajszínéhez igazította, szemöldökporral élénkítette, és kifésülte a felesleget, hogy természetes hatású maradjon. Szemét hideg barna szemhéjpúderrel festette ki alul-felül, mélyítővonalára egy meleg árnyalatú, rezes barnát satírozott. Szempillatövét, vízvonalát fekete szemceruzával kontrasztosította. Szempilláit természetes hatású fekete szempillaspirállal hangsúlyozta. Ajkát rózsás árnyalatú, fényes ajakrúzzsal festette ki.

Emma Stone – Oscar-gála

Hollywood aranykorát idéző sminkje fenséges megjelenést kölcsönzött számára. Hibátlan alapozás, üde, kontúrmentes krémpirosítás, szépen hangsúlyozott arcvonások. Szemfestéséhez aranyat és barnát választott, hozzá pedig fekete tusvonalat, ami tökéletes választás volt. Szemöldöke szépen megformázott, tökéletes egységben volt a szemfestéssel is. Az már csak hab volt a tortán, hogy ajkát a titokzatos Hollywood Red árnyalatú ajakrúzzsal koronázta meg. Szépsége túlragyogta a vörös szőnyeget.

(Forrás és fotók: life.hu; Oscar Larion összeállítása) 


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail