2018 sminktrend – ahogy a sztárok csinálják

Az abszolút favorit idén a visszafogottan elegáns, fekete volt, már ami a ruhákat illeti. De milyen sminkkel készültek a sztárok az idei, 75. Golden Globe díjátadóra? Mutatjuk!

A füstös szem soha nem megy ki a divatból, így idén is visszaköszönt a díjátadó gálán. Érdekesség, hogy a korábbi sötét, fémesen csillogó megoldások mellett megjelentek a puhább, szürke változatok is. Angelina Jolie például ez utóbbi mellett döntött.

Ahogy arról már korábban hallani lehetett, idén visszatér a tusvonal is a divatba, és ezt tudják a díjátadón felsorakozott sztárok is! Zoe Kravitz, Salma Hayek és Heidi Klum is cicaszemekkel nézett a kamerák kereszttüzébe.

A rózsaszínes, barackos árnyalatok is hódítottak ezen a gálán. A tavaszt idéző színek feldobják a leggyorsabban elkészült sminket is. Persze a sztárok sminkje a vörös szőnyegre minden bizonnyal nem egy perc alatt készült el, de tökéletesen ragyogó volt. Elég csak Emma Stone-ra, vagy Kate Winslet-re nézni.

A díjátadón megjelent hírességek szinte kivétel nélkül szájhangsúlyos sminkkel jelentek meg, amelynek középpontjában mi más állhatna, mint a vörös és a bordó száj? Jessica Chastain és Zoe Kravitz is vörössel hangsúlyozta az ajkait.

Fotók: Instagram

 


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail