2019 trendi hajkiegészítői

Ahogy a szín, vagy a frizura, úgy a hajkellékek is változnak. Eddig a kendő volt nagy divat és a virágos pánt, pont a masnik és csatok élik reneszánszukat. Sőt, a haj glitteres díszítése is új irányt vett.

Az idén a legdivatosabb hajviselet a fonat és a konty, egészen konkrétan a kis finom kontyok az idei év slágerei. Semmiképpen se a fejtetőn hordott feltűzésre gondoljunk. Inkább a fejtető alatt, illetve a nyakszirten lévő laza kis kontyokra.

Az idei évben reneszánszukat élik a hajcsatok is. Na nem ám eldugdosva, nehogy kilátszódjon. Pont ellenkezőleg! Minél nagyobb csatot használjunk, minél feltűnőbbet, és ha lehet minél többet. „A kiegészítők használatával nagyon egyszerű változtatni a külsőn, ráadásul még érdekesebbé teszi a frizurát és jobban vonzza a tekintetet”- állítja a sztárok hajstylistja, Hermiz Daniel. Sőt, továbbra is népszerűek a masnik és szalagok.

Masnik: Ha szalagokkal és masnikkal dolgozunk, ne törekedjünk feltétlenül a tökéletességre, vagyis ne erőlködjünk, hogy fog kinézni, vegyük egy kicsit lazábbra. Kössük fel vele a kontyot, vagy fonjuk a hajba, a lényeg, hogy a szalag vége maradjon lógva, ezáltal elegáns, de mégis hétköznapi kinézetet kölcsönöz viselőjének. Minél hosszabb a szalag, annál jobb. A masnit is hagyjuk lazán, nem kell a szabványt követni. A hátrasimított kontyba fogott hajnak adjunk egy kis fényességet, ettől még érdekesebb, izgalmasabb lesz a haj.

Csatok: A 90-es éveket idézik, csak még erőteljesebben. Minél kuszább, annál jobb. Nincs semmilyen előírás. Különböző méretek, különböző színek keveredhetnek egymással, sőt lehetőleg a csat elhelyezése se a normál megszokott helyen legyen. Inkább a látvány, a meghökkentés a lényeg, és hogy a frizura egyensúlyban legyen. A csatokkal a beszárított haj is visszatér, így a kettő kombinációja egyszerűen tökéletes.

Fotók: Instagram és Pinterest

Te már előfizettél?

A Beauty Forum Magyarország piacvezető szépségszakmai magazinja. Naprakész leszel a kozmetikai újdonságokban, megismerheted a hatóanyagtrendeket és kutatási eredményeket. Megtalálod a smink, pilla, arc- és testápolási módszereket is. Évi 10 alkalommal jelenik meg.

Rendeld meg most! Katt ide!


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail