A gyógyító fény a legjobb bőröregedés-gátló

Van egy készülék, amelynek neve sokaknak ismerős, sokan hallottak már róla, de talán még nem eleget. Pedig érdemes megismerkedni ezzel a speciális lámpával, amely egyedi, sajátos működésével, innovatív technológiájával számos probléma esetén segíthet, sőt megkapta már a legjobb bőröregedésgátló címet is.

Otthoni használatra is ajánlott innovatív technológia

A továbbfejlesztett Bioptron fényterápiás készülék 2014 októberében nyerte el a „Legjobb energiaalapú eszköz” díját a 2. Európai Esztétikai és Bőröregedés Elleni Orvostudományi Konferencián. A készülék polarizált fény segítségével fejti ki jótékony hatását. A fény a sérült sejtek mélyére hatol, javítja a mikrokeringést, növeli a sejtaktivitást, hidratáltabbá teszi a bőrt, fokozza a kollagén- és elasztinszintézist, a szövetregenerálódást és javítja az immunrendszer működését, valamint látványosan fiatalítja a bőrt. A ráncok halványabbá válnak, a bőr visszakapja ragyogását és tömörebb lesz, ráadásul a használt kozmetikumok jótékony hatását is erősíti. Az anti-aging hatás mellett a polarizált fény további pozitív változásokat is képes előidézni a szervezetben – ilyenek például a gyulladások, derékfájdalmak, sportsérülések gyógyítása.

A Zepter International innovatív portfóliójának egyik zászlóshajóját, a Bioptron fényterápiás készülékeket a bőröregedés elleni kezelések között korábban is piacvezetőként tartották számon, az AMEC konferencián egy nemzetközi orvos csapat által értékelt eszköz melletti bizonyítékok köre tovább bővült. A Bioptron fényterápia jótékony hatást gyakorol a bőr speciális sejtjeire, a fibroblasztokra. Ennek hatására a kollagén és az elasztin termelés nőni kezd, ez a két fehérje kezd el fogyni először az öregedő és a napfénytől károsított bőrből, ami sajnos az öregedés jeleit egyből láthatóvá is teszi. A Bioptron az orvosi alkalmazású fényterápia szinonimájaként is ismert, napi 10 perces kezeléssel már óvhatjuk magunkat a nemkívánatos ráncoktól.

Az AMEC konferencia a legrangosabb szakmai esemény a témában, a díjat éveként ítéli oda egy független szakemberekből álló, nemzetközi bizottság, hosszas vizsgálati folyamatok után.

Az anti-aging hatás mellett persze nem szabad elfeledkeznünk arról sem, hogy az inkoherens és polikromatikus polarizált fény további pozitív változások előidézésére is képes a szervezetben. A non-invazív, fájdalommentes kezelésnek köszönhetően a gyulladások, sportsérülések, derék- és hátfájdalom, mitesszerek, bőrgyulladások és egyéb bőrpanaszok, illetve a modernkori betegségek, a szívroham, az agyvérzés és a rák kialakulásának megelőzéséért is tehetünk. A javuló mikrokeringés, a megnövelt sejtaktivitás, az erősödő immunrendszer és a gyorsabb szövetregenerálódás pedig azonnal érezhető minőségi javulást eredményezhet, így nem véletlen, hogy a világ 60 országában, 3 millió ember használja a készüléket. A Bioptron fényterápia természetesen nem csodaszer, de fontos kiegészítő terápiás eszköz lehet a fent említett problémák esetén. Mivel használata könnyedén megtanulható, érdemes a megvásárlás lehetőségeiről a Zepter magyarországi értékesítőitől érdeklődni.

A BIOPTRON-készüléket használják kórházakban, szakrendelőkben, szépségszalonokban, sportközpontokban, emellett természetesen otthoni felhasználásra is alkalmas. Innovatív technológiájának és formatervezésének köszönhetően a BIOPTRON-készülékek használata mindenkinek egyszerű és biztonságos. Minden készülékhez kapható tartóállvány, amelyen a készülék könnyedén állítható különböző pozíciókba, így a terápiás kezelés során a beteg bármely testrésze kényelmesen elérhető. Mindhárom termék fénye azonos alapjellemzőkkel rendelkezik, ugyanolyan jótékony hatást gyakorol az emberi szervezetre, kizárólag a méretük és a formatervezésük eltérő.

A BIOPTRON AG svájci cég a kilencvenes évek közepén csatlakozott a Zepter Csoporthoz. A fényterápia területén elért kiemelkedő eredményei széles körű tudományos kutatásoknak, évtizedes tapasztalatnak és a Zepter Csoport potenciáljának eredménye. Ezek az eredmények pedig a BIOPTRON Fényterápia Rendszerben öltenek testet.

(www.zepter.hu)


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail