Fotó: www.facebook.com/KristonIntimtornaFitness

A Kriston-módszer késlelteti az öregedést

Kriston Andrea, az Intim torna megalkotója, a világhírű Kriston-módszer kidolgozója november 7-én, szombaton 13.30-kor tart előadást a 24. Beauty Forum szakkiállítás és vásáron arról, hogy hogyan éljük meg a nőiességünket, hogy milyen eszközökkel tudunk javítani az önbizalmunkon, illetve hogyan növeljük erotikus kisugárzásunkat.

Kriston Andrea jo–  Ez minden nő alap adottsága, csak sajnos sokan gátlódunk ebben életünk folyamán, később pedig már magunkat gátoljuk a kiteljesedésben – kezdte Kriston Andrea, aki olyan alapvető tréningeket dolgozott ki, amelyek növelik a szexuális örömöt és fokozzák a bőr rugalmasságát. – Minden kiül az arcunkra. Ha például az idősek ráncszerkezetét nézzük, azonnal kiderül, hogy milyen érzelmekkel él az illető. Előny, ha hosszan fiatalosak tudunk maradni. Bőrünk és az alkatunk  azonban őszintévé tesz, és megjelennek rajta szokásaink, életstílusunk. Ez igaz életünk tabuként, fokozott szeméremmel megélt területein is. Fontos, hogy ezekre is keressünk megoldásokat, hiszen hiába a jó smink, az érzelmeink erősebben befolyásolják az állapotainkat.  Attól még, hogy kínosabb életterületeinkkel nem foglalkozunk, vagy nem beszélünk róla, attól még hatnak ránk.

Az „agyi átállás” a női tréningek legerősebb része

Néhány óra alatt bekövetkezhet, hogy másképp látjuk helyzetünket, feltöltődünk reménnyel, megbocsátással, és könnyebbnek tűnik az út a jó érzéseink felé. Mi nők nagyon sok súlyt cipelünk fölöslegesen. A párkapcsolat, szexuális élet minősége, megfoganási képesség, szülési élmények, hasznosság érzete, gyerek-szülő viszony…A tréningen mintha lelki ablakainkat lemosnánk, a rolót felhúznánk, és végre több éltető fény ömölhetne be. Ez a folyamat már önmagában fényesíti egy nő megjelenését. Ezen túl pedig olyan mozgásokat végzünk a Kriston módszer Intim Tréning és Gésák Titka tanfolyamokon, amik fokozzák az intim testrészeink érzékelését, orgazmuskészséget, kontroll érzetet. A helyesen elsajátított és rendszeresen alkalmazott gyakorlatok nem csupán az alhas szerveinek az egészségről gondoskodnak, intim tünetek megelőzésével, hanem energetikai központokat aktivizálnak. A kínai akupunktúra ismeri azt a szépség pontot, amit a gáton egy billegtető mozgással aktivizálhatunk, ami egyben a hüvely erogén zónáját is fejleszti. Ehhez már csak bónusz az Andrea által összeállított arcgimnasztika a fiatalosság elősegítésére.

Andreáék folyamatosan indítanak tanfolyamokat. Bővebb információ: www.intimtorna.hu 

 


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail