A szépség titka

A NATURA BISSÉ márkát 1979-ben Ricardo Fisas Mulleras alapította. Ez a kifejezetten luxus bőr- és szépségápolási márkacsalád ma már több mint 35 országban van jelen a legrangosabb üzletközpontok polcain. Termékei megvásárolhatók többek között a Neiman Marcus, a Bergdorf Goodman, vagy a  Barneys New York tágas luxustereiben, olyan 5 csillagos szállodák kínálatában, mint a Ritz Carlton, a Four Seasons, a Mandarin Oriental, stb., valamint a legexkluzívabb szalonokban és SPA-ban (x)

A NATURA BISSÉ azokkal a legambiciózusabb szakemberekkel dolgozik együtt, akik a magas koncentrációjú aktív összetevőket tartalmazó kozmetikumokat keresik, és akiknek fontos, hogy vendégeinek a legmagasabb minőséget nyújtsák.

A legismertebb filmcsillagok, A-listás hírességek, stylistok, sminkesek, a világ legrangosabb és leggyönyörűbb, legtöbbet fotózott hölgyei is a Natura Bissét használják, mint a titokzatos szépség elengedhetetlen összetevőjét.

TERMÉKEK ÉS INNOVÁCIÓ
A termékek minősége a NATURA BISSÉ sikerének egyik legfontosabb sarokköve. Vezető szerepet tölt be a kutatás-fejlesztés, és az innováció terén. Formuláit évtizedek óta rendkívül hatékony aktív összetevők maximális koncentrációjával hozzák létre.

A vállalat folyamatos elkötelezettsége a kutatás, a fejlesztés és az innováció felé kivételes termékvonalak létrehozását eredményezte, amelyek a legmagasabb hatású összetevők és új textúrák használatán alapszik.

Így születtek meg az igazán innovatív kollekciói, úgy, mint a GLYCOLINE, C+C VITAMIN család, vagy az OXYGEN család. A vállalat legfontosabb termékcsaládja azonban a legendás DIAMOND KOLLEKCIÓ (teljes körű öregedésgátló kezelés), az INHIBIT KOLLEKCIÓ (a mikro injekciók legkomolyabb és leghatásosabb kozmetikai alternatívája), a legújabb THE CURE KOLLEKCIÓ (olyan kozmetikai kezelés, amely megfelel a modern életmódnak kitett bőr szükségleteinek), és az innovatív NB · CEUTICAL KOLLEKCIÓ (Hipoallergén kozmetikai kezelések kifejezetten az érzékeny bőrre). Mindezek a termékvonalak olyan csúcstechnológiával készültek, amely a NATURA BISSÉ személyazonosságának és presztízsének védjegyévé vált.

TÖKÉLETES KEZELÉSI ÉLMÉNY
A NATURA BISSÉ arckezelés nem más, mint a luxus magasfoka, amely ötvözi a legfrissebb bőrfiatalítási eljárásokat a legújabb szenzoros technológiával. Az erőteljes fiatalító, mélyen ható hatóanyagok és az innovatív masszázstechnikák erősítik a bőrt, jelentősen csökkentik a mimikai- és egyéb ráncokat. A NATURA BISSÉ garatálja a meglepetést, a felfedezést és a képzeletet felülmúló exkluzív pillanatokat azonnali regeneráló, energizáló és kisimító hatással.

 
ELSŐ-OSZTÁLYÚ KÉPZÉS
A NATURA BISSÉ sikerének a kulcseleme a képzés. A márka kiemelkedő elismerést és presztízst ért el azzal, hogy elkötelezte magát a know-how megosztásában a világ minden tájáról érkező szakemberekkel és szépségápolási szakértőkkel.

A NATURA BISSÉ olyan innovatív képzési rendszert kínál, melynek kulcsa ügyfelei igényeinek teljeskörű megértése és annak beépítése a képzési rendszerbe. Ezáltal lehetőség van egyedi képzési készletek összeállítására, mely biztosítja ügyfelei sikerét. A követelmények, vagy a képzési anyagtervezet előzetes elemzése hozzájárul ahhoz, hogy tökéletesen illeszkedjen a képzés tartalma a résztvevők igényeihez.

Tudd meg hogyan próbálhatod ki a világklasszis NATURA BISSÉ arckezelést akár azonnal!

www.ragyogobor.hu

(x)


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail