Fotó: Northfoto

A tökéletes vörös

Ti tudjátok, hogy melyik klasszikus piros rúzsból adnak el a legtöbbet világszerte? Most eláruljuk azt is, hogy melyek a legkedveltebb árnyalatok és legnépszerűbb márkák

A tökéletes piros rúzsra rátalálni olyan, mint megtalálni az igazit. Ez a rúzs szinte minden ruhánkhoz passzol, mindent feldob, a legegyszerűbb outfitnek is színt ad, szinte kivirágzik tőle az ember. A klasszikus piros kevés nő sminktáskájából hiányzik. A life.hu pedig most azt is összeszedte, hogy melyek a legközkedveltebb árnyalatok.

Fotó: life.hu
Fotó: life.hu

A MAC Ruby Woo-ja mindent visz! Minden percben eladnak egyet belőle a világon, így lett ez a matt csoda a legtöbbet eladott piros rúzs a piacon.

Nem sokkal marad le mögötte a Dior sem, az 1947-es első rúzs megjelenése óta minden harmadik órában vásárolják a hölgyek világszerte, különösképpen a Dior 999 vörös a kedvenc.

Hogy mennyire fontosnak tartják a luxusmárkák a piros rúzzsal való jelenlétüket a piacon, azt mi sem mutatja jobban, mint, hogy Giorgo Armani közel száz alkalommal ment vissza a laboratóriumba a rúzs árnyalatának pontosítását kérve, mert olyan színt akart, ami egy rózsa legbelső szirmainak színét idézi.

 

Ezt olvastad már?

Minden megosztás számít!
FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail

Vélemény, hozzászólás?