Fotó: Northfoto

Afrodita szépségtitka: könnyű és gyors felkészítő, ápoló kezelés a nyárra

Itt a nyár és a meleg. Egyre többet napozunk. De tudjuk, hogy a napsugarak – bármennyire is védjük a bőrt fényvédő krémmel, tejjel, olajjal – károsítják a bőrt. A bőr súlyosabb esetekben kipirulhat, leéghet, enyhébb esetben pigmentfoltok alakulnak ki, de alap esetben is kiszárad. Ezért fontos, hogy megfelelő kezeléssel a bőrt már a napozás előtt készítsük fel és védjük, vagy utólag igyekezzünk helyrehozni és ápolni (x)

 

Az Afrodita ENERGETIZÁLÓ KEZELÉSSEL új energiát biztosítunk minden bőrtípusnak életkortól függetlenül, de különösen a fáradt és rendszeresen stresszhelyzetnek (a napozás is az!) kitett bőrtípusok számára. Serkentjük vele a bőr mikrokeringését, alaposan hidratáljuk és revitalizáljuk azt. Kezelés után a bőr élettel teli, feszesebb, hidratáltabb külsőt ölt.

A kezelés két kiemelt terméke, az Energia „R” Pakolás és a PeelOff Lehúzható Maszkok közül a Zöldteás vagy a Szőlőmagkivonatos termékek, amelyek tökéletes eredményt biztosítanak. Nézzük, hogy mi a titkuk:

Extra Energia és Lifting

Az Energia „R” Pakolás – serkenti a mikrokeringést, és javítja a bőr oxigén ellátását (az oxigén pedig a bőr sejtjeinek biztosítja az életet). Alkalmazható zsíros és kevésbé tiszta bőr kezelése után (pl. nyomkodás), mivel antibakteriális hatása révén a bőr mélyében fertőtlenítőként fejti ki a hatását. A száraz, fáradt bőrnek visszaadja a vitalitást, és gondoskodik a megfelelő »lifting« hatásról az arc, nyak és dekoltázs bőrfelületén is.

Szőlőmagkivonat, Zöldtea, Agyag és Alginátok kavalkádja – Lehúzható Gumi Maszkba rejtve

Az Afrodita Professional PeelOff Maszkjai igazi wellness érzést biztosítanak testnek és léleknek egyaránt. Aktív hatóanyagainak egymás közötti szinergiája maximális hatást vált ki a sejtek megújulása, a bőr fiatalítása, valamint hidratálása terén, amelynek az eredménye:

– hidratáltabb, simább és feszesebb bőr,

–  csökkennek a ráncok,

–  szebb tónus.

Non Plus Ultra-Vegan termékek

Az Afrodita, a nemzetközi követelményeknek és elvárásoknak megfelelően termékeit ellátta a saját VEGAN jelzésével!

A beauty kezeléshez szükséges termékek és lépései:

–  Letisztítás: CleanUpHyaluron Arctej / CleanUp Arctej Light

–  Zsírtalanítás: Clean Up Lemosóhab– a bőr tökéletes zsírtalanítása

–  Radírozás: CleanUp Enzim Peeling – rendszeres alkalmazásával a papain enzimnek köszönhetően javul a bőr tónusa és csökkennek a hibái: a pigment foltok halványulnak, a ráncok mélysége enyhül és aknés bőr esetében az aknék által okozott hegek is csökkennek. A kezelés után a bőr szemmel láthatóan fiatalosabbá, frissebbé, szebb tónusúvá válik.

–  Tonizálás: CleanUpHyaluronHydro Tonik Spray – mélységi és hosszantartó hidratálás

–  Pakolás 1: Energia „R” Pakolás- vitalítás, ránctalanítás, lifting hatás

–  Pakolás 2: PeelOff Lehúzható Maszk- Zöldteás / Szőlőmagkivonatos- feszesítés, hidratálás

– Befejezés: Afrodita Professional Hidratáló Krém / Szérum – a bőrtípusnak megfelelően kiválasztott termékkel

A kezelés két kiemelt terméke, az Energia „R” Pakolás és a PeelOff Lehúzható Maszk- Zöldteás / Szőlőmagkivonatos, augusztus 31-ig akciósan, 20% kedvezménnyel vásárolható meg, kevesebb mint két „szolibérlet áráért”.

Bővebb információért keresd a Területi képviselőinket:

http://afrodita-kozmetika.hu/kapcsolat

Apollos Bt; 1126, Budapest, Böszörményi út 19/C

Tel;+36-1-212-9339; +36-70-378-8873
e-mail: apollos@afrodita-kozmetika.hu
www.kozmetika-afrodita.hu
www.facebook.com/afrodita.cosmetics.hungary/

(x)


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail